Vakantiepark.com

Landal Vlieduyn

Ontdek in alle rust de prachtige natuur van vlieland, terwijl je verblijft op Landal Vlieduyn. Een park dat 200 meter verwijderd is van de duinen en het strand en niet ver van het gezellige dorpje Oost-Vlieland.

Accommodaties van Landal Vlieduyn

Het park bezit 36 moderne appartementen. Dit zijn allemaal 2- persoonsappartementen verdeeld in twee typen. Het type 2CA is ongeveer 50 m² groot, heeft één slaapkamer en één badkmer. In de keuken staat een Nespresso koffiemachine en er is een was-/droogcombinatie. Het type 2LA is circa 58 m², heeft één slaapkamer, beschikt over een 2-persoonssauna een sunshower en een badkamer.

Faciliteiten van Landal Vlieduyn

Vlieland moet het van zijn mooie natuur hebben. Gebruik daarom één van de mooie wandel- of fietsroutes. Met de fiets ben je zo op het strand. Ga lekker uitwaaien aan zee. Stap even van de fiets af en beklim de hoogste duin van de waddeneilanden, de Vuurboetsduin. Verwen jezelf tijdens je verblijf met de boodschappenservice. Heerlijk om de deur niet uit te hoeven voor het ontbijt. Natuurlijk zijn er in Oost-Vlieland genoeg leuke restaurants om te lunchen of dineren. Denk hierbij aan Havenpaviljoen De Dining, Strandpaviljoen ’t Badhuys, Eetcafé De Lutine, Strandpaviljoen Gestrand en Restaurant ’t Geuzennest. Op het strand van Vlieland worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Als je een beetje geduld hebt spot je misschien zelfs een zeehond. In het plaatsje Oost-Vlieland vindt je leuke eetgelegenheden. Op twee kilometer van het park ligt Juttersmuseum ’t Reddingshuisje. Hier is een mooie verzameling zeewaardigheden te zien, maar tegenwoordig is het ook een trouwlocatie. Ben je gek van paardrijden? Dan is de manege “De Seeruyter” op 1 kilometer, de perfecte plek om te rijden. Je kunt er ook een paardrijles nemen of deelnemen aan een georganiseerde tocht per huifkar.

Moderne appartementen
Gratis bagageservice
200m van het strand
Landal Vlieduyn
Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Vuurwerkvrij

Andere leuke vakantieparken