Vakantiepark.com

Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve is een 5-sterren camping voor jong & oud. De camping is gevestigd in het esdorp Rheeze, wat behoort tot de gemeente Hardenberg. Deze plaats staat bekend om zijn schitterende bosrijke omgeving. Het is een grote camping met ruim 380 plaatsen waardoor vrijwel altijd plaats is. Er zijn accommodaties beschikbaar voor 2 t/m 10 personen, dus grote groepen zijn ook welkom. De camping wordt beschreven als kindercamping, vanwege zijn kindvriendelijkheid en hoeveelheid faciliteiten. Dit maakt het kampeerdorp de ideale plek voor een gezinsvakantie. Naast vermaak voor kinderen, zijn er ook genoeg voorzieningen voor het oudere publiek. 

Accommodaties Kampeerdorp de Zandstuve

Ben je gewend aan luxecomfort en wil je liever niet in een tentje overnachten? Dat is geen probleem, want de camping beschikt over diverse accommodaties. Deze diversiteit zorgt ervoor dat aan al jouw wensen voldaan kunnen worden. Zo kunnen de luxepaarden verblijven in lodges voorzien van een eigen douche, badkamer, loungeset, centrale verwarming en wifi. Deze lodges zijn geschikt voor 2 t/m 10 personen. Voor degenen die meer waarde hechten aan het kampeergevoel heeft de camping (ingerichte) tunneltenten, trekkershutten, campers en caravans beschikbaar. Tijdens je verblijf in één van de accommodaties kun je onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten. 

Faciliteiten Kampeerdorp de Zandstuve

De camping is voorzien van vele faciliteiten, waarvan het gros bestemd is voor kinderen. Uiteraard kun je als ‘’volwassene’’ hier ook gebruik van maken, want je bent nooit te oud om plezier te hebben. De toch wel meest aantrekkelijke faciliteit is het subtropisch binnenzwembad met zijn spectaculaire glijbanen. Hier kun je heerlijk ontspannen, terwijl je kinderen gegarandeerd waterpret zullen beleven. Dit is nog maar het topje van de ijsberg, want er is ook nog een verwarmd buitenzwembad aanwezig. Naast dit zwemparadijs, zijn er nog vele andere faciliteiten waaronder speeltuinen, recreatiecentra, fiets/skelterverhuur en restaurants. Bij Restaurant De Zandstuve kun je met de hele familie voor een betaalbare prijs uiteten.

Zwemparadijs
Binnenspeeltuin
5 sterren kindvriendelijke camping
Kampeerdorp de Zandstuve

Andere leuke vakantieparken