Ardennen

Parc Les Etoiles
Rue du Village 2, 5542 Blaimont
Vakantiedorp Somme-Leuze
Rue Trou-du-Renard 9, 5377 Somme-Leuze
Vakantiedorp Durbuy Ardennen
Rue de la Prévôté , 6940 Durbuy
Landal Village l’Eau d’Heure
Rue du Bois du Four 7a, B-6440 Froidchapelle
  • 222 bungalows
  • Overdekt openbaar zwembad
  • Recreatiemeer Lac de la Plate Taille
Golden Lakes Village
route de la Plate Taille 51, 6440 Froidchapelle
Center Parcs Les Ardennes
Rue de la Grotte 12, B-6690 Vielsalm
Camping Oos Heem
Schwarzenvenn 6, B-4770 Amel

De Ardennen is een ongelooflijk bekend en populair gebied in België. Volgens de kenners is dit zelfs één van de mooist gebieden van België. In de Belgische Ardennen komen namelijk meerdere voordelen bij elkaar. Allereerst is de omgeving werkelijk waar prachtig. De bossen en de heuvels voeren de boventoon in deze omgeving.

Maar, het is ook mogelijk om bijzonder veel activiteiten in de Ardennen te doen. Wil je een gave wandeling maken? Dat is mogelijk in de Ardennen. Wil je kanoën of kajakken? Ook dat is mogelijk in de Ardennen? Tevens zijn er voldoende prachtige weggetjes te vinden voor fietsers en mountainbikers.

De Ardennen zijn niet zonder reden zo populair onder toeristen. Het is een heerlijke omgeving om een weekendje weg door te brengen. Ook voor langdurige vakanties hebben de Ardennen voldoende te bieden. Het is dan ook mogelijk om uit een bijzonder groot aanbod van accommodaties te kiezen. Dit loopt uiteen van luxe hotels tot aan campings met opgezette tenten. Naar wat voor accommodatie gaat jouw keuze uit? Je hebt in ieder geval genoeg mogelijkheden in de Ardennen.