Resort Mooi Bemelen

Resort Mooi Bemelen aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Resort Mooi Bemelen

Voor een geslaagde vakantie ben je bij Resort Mooi Bemelen aan het juiste adres. Dit luxe resort is gelegen is het plaatsje Bemelen; een klein plaatsje ten oosten van Maastricht. Dankzij deze ligging kan je genieten van gezellige steden in Limburg, van gezellige steden in België en van de prachtige en rustige natuur in heel Limburg. Al met al biedt dit resort een prima uitvalsbasis voor enkele heerlijke daagjes weg.

Accommodaties van Resort Mooi Bemelen

Bij het boeken van een verblijf op dit resort heb je de keus uit allerlei soorten accommodaties. Deze accommodaties bieden plaats aan maximaal 12 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Door de variatie van accommodaties kan je voor elk reisgezelschap een geschikte accommodatie vinden. De accommodaties hebben allen hun eigen naam gekregen. De Biebosch biedt plek aan 4 personen, de Ravenbosch aan 5 of 6 personen, de Schaelsbergerbosch aan 6 personen en de Ravenbosch + sauna biedt plek aan 4 personen én heeft een sauna. Voor grote groepen is het ook mogelijk om de groepsaccommodatie te huren. Deze accommodatie biedt plek aan maximaal 12 personen. De bouwstijl van de accommodaties is tamelijk fraai te noemen. Daarnaast hebben alle accommodaties een ruim buitenterras.

Faciliteiten van het vakantiepark

Wil je een heerlijke dag buiten het vakantiepark doorbrengen? Dan kan je rondstruinen in de prachtige omgeving van Limburg of naar één van de leuke steden gaan. Onder andere Valkenburg en Maastricht bevinden zich op 10 tot 20 minuten afstand met de auto. Op het vakantiepark zijn overigens ook fietsen te huur om de omgeving te verkennen. Op het vakantiepark zelf zijn ook de nodige faciliteiten aanwezig. Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in de speeltuin inclusief een airtrampoline en meerdere glijbanen. Direct naast het vakantiepark is tevens Roemer’s Eetcafé te vinden. Een gezellig eetcafé waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht en van een lekker hapje eten. Tot slot is het ook mogelijk om gebruik te maken van het wellness center, een binnenzwembad, een buitenzwembad, een multifunctionele sportbaan en een indoor gym.

Nieuwste parken