Vakantiepark.com

Residentie Californië

Dit vakantiepark is niet gelegen in Amerika, maar op Texel. Direct grenzend aan het natuurgebied Nationaal Park Duinen vind je Residentie Californië terug. Vanwege de ligging is dit park uitermate populair bij veel Nederlanders. Op Texel is het mogelijk om volledig tot rust te komen, gezellige dagen met familie en/of vrienden door te brengen en te genieten van de prachtige omgeving. Residentie Californië biedt zodoende een prima uitvalsbasis voor een weekendje weg of een vakantie op Texel.

Accommodaties van vakantiepark Residentie Californië

Op vakantiepark Residentie Californië zijn meerdere soorten appartementen te vinden. Deze appartementen zijn ruim opgezet, keurig schoon en van alle gemakken voorzien. In totaal zijn er 8 verschillende soorten appartementen aanwezig. Deze appartementen variëren van een appartement van 65 vierkante meter met een tuin tot aan een hoekappartement van 85 vierkante meter met een sauna. Je kunt dankzij dit ruime aanbod voor elk soort vakantie en voor elk gezelschap een geschikte accommodatie vinden. Zoals gezegd zijn de appartement van alle gemakken voorzien. Gaat jouw voorkeur uit naar een appartement met een tuin? Of naar een appartement met een balkon? Aan jou de keus!

Faciliteiten van het vakantiepark

Met name vanwege de unieke ligging is Residentie Californië zo populair. Vanaf dit vakantiepark kan je prachtige fiets- en wandeltochten door Texel maken. Je kunt bij de receptie van dit vakantiepark fietsen huren. Wil je even helemaal bijkomen? Dan kan je ook naar de beautysalon voor een massage, een schoonheidsbehandeling of voor een knipbeurt. In de nabije omgeving van het vakantiepark is ook een zwembad en een golfbaan te vinden. Daarnaast kan je gebruik maken van een broodjesservice, zodat je elke dag heerlijk kunt beginnen. Voor het nuttigen van een heerlijk diner kan je terecht in één van de nabijgelegen restaurants. Tijdens dit diner is het aan te raden om eens een Skuumkoppe uit te proberen; dit is een Texels speciaal biertje en past volledig bij een verblijf op Residentie Californië.

Residentie Californië aanbiedingen
Dagje zeehonden spotten
Direct aan natuurgebied park duinen
Schoonheidssalon
Residentie Californië
Algemene faciliteiten
  • Bagageopslag
  • Wasserette
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Fietsverhuur
  • Golfbaan
  • Skelterverhuur
Beauty & welness
  • Beautysalon
  • Kapper

Andere leuke vakantieparken