Dormio Resort Maastricht

Dormio Resort Maastricht aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Dormio Resort Maastricht

Wil je graag een bezoekje brengen aan Maastricht? Zit je daarbij niet te wachten op een hotel in het centrum? Nee, wil je liever ook genieten van de prachtige omgeving rondom Maastricht? Het Dormio Resort Maastricht is een prachtig en royaal vakantiepark op slechts 10 minuten afstand fietsen van Maastricht. De ligging van het vakantiepark is tamelijk uniek te noemen. Enerzijds ben je zo in Maastricht, terwijl je anderzijds ook kunt genieten va de prachtige omgeving
in Limburg. Ook kan je andere, leuke steden in zowel België als Nederland
bezoeken.

Accommodaties van het vakantiepark Dormio Resort Maastricht

Het vakantiepark is nog relatief nieuw; dat is duidelijk te zien aan de nieuwe huisjes die op het vakantiepark staan. Deze huisjes zijn allemaal in de Limburgse vakwerkstijl gebouw. Je hebt in ieder geval de keus uit allerlei soorten accommodaties; een villa voor 8 personen, een villa voor 6 personen, een ambachtshuis voor 4 personen, een gildehuis voor 6 personen of een luxe boerenhoeve voor 20 personen. Alle huizen/villa’s zijn voorzien van alle gemakken en hebben grote slaapkamers, een gezellige woonkamer, een keuken en één of meerdere badkamers.

Faciliteiten van het vakantiepark

Vlakbij het vakantiepark is één van de beste bakkerijen te vinden. Deze bakkerij is gespecialiseerd in heerlijke broodjes, jus d’orange, streekproducten en uiteraard ook de Limburgse vlaai. Wil je graag genieten van een uitgebreid ontbijt? Dan kan je terecht bij Grand Cafe ’t Proeflokaal. Je kunt bij dit restaurant ook voor de lunch en het diner terecht. Wil je even ontspannen? Dan kan je naar het binnenzwembad of je kunt een fiets huren. Ook kunnen je kinderen gebruik maken van het leuke animatieprogramma verzorgd door de Mio Kids Club.

Nieuwste parken