Vakantiepark.com

Zeepark Zeewind

Doordat dit park direct gelegen is aan de duinen en de kust van de Noordzee kom je op Zeepark Zeewind in Bredene helemaal tot rust als je dagelijks even door de frisse zilte zeelucht ademt. Een park om heerlijk te ontspannen in je vakantiewoning, maar waar je tegelijkertijd lekker bezig kunt zijn met fietsen of watersporten.

Accommodaties op het park

Zeepark Zeewind is een behoorlijk park met maar liefst 316 accommodaties onderverdeeld in twee, vier en zes persoonswoningen en appartementen. Elke woning of appartement heeft standaard een keuken met magnetron en koelkast en een badkamer met douche en bad. Wifi internet is in elke accommodatie beschikbaar en is geheel gratis.

Faciliteiten op het park

Het park kent een aantal faciliteiten voor kinderen en voor volwassenen die er plezier aan beleven om lekker sportief bezig te zijn. Dat zijn een buitenzwembad, een kinderspeelplaats, twee tennisbanen en een voetbalveld. Op de locatie zijn helaas geen echte horecagelegenheden, maar die vind je genoeg in het plaatsje Bredene. Het strand nabij Zeepark Zeewind ligt op een kilometer verwijderd van het park en is dus prima op loopafstand te bereiken. Mochten de kinderen nog behoefte hebben aan meer waterplezier naast het strand het zwembad op het park, dan is er niet ver van het park, op zo’n tien minuten rijden nog een leuk waterpark, namelijk Aquafun De Haan. In de Aquafun ligt een buitenzwembad en de Black Hole Glijbaan, waarin je in het donker van de glijbaan af gaat ondersteunt met speciale lichttechnieken. Hoe spannend is dat. Leuk voor volwassenen, maar misschien ook voor het hele gezin is het Heemkundig Museum Turkeyenhof. Deze gerestaureerde hoeve heeft een indrukwekkende collectie noordzeeschelpen, fossielen en mammoetrestanten. Of loop even langs de in 1956 gebouwde wit-blauw gekleurde watertoren van Bredene met een inhoud van maar liefst 8000 m3.

Zeepark Zeewind aanbiedingen
Comfortabele accommodaties
Kustplaats Bredene
Vlakbij de kust
Zeepark Zeewind
Algemene faciliteiten
  • Receptie
Zwemfaciliteiten
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Zwembad voor kinderen
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
  • Trampoline/Springkussen
Sport & actief
  • Basketbalveld buiten
  • Tennisbaan buiten
  • Voetbalveld

Andere leuke vakantieparken