Vakantiepark.com

Werrapark Resort Ferienhausanlage am Sommerberg

Werrapark Resort Ferienhausanlage Sommerberg is een vakantiepark in Masserburg, met accommodaties die bestaan uit Finse blokhutten. Deze liggen tegen een berghelling van het Biberdal en aan de voet van de Werra bron, wat in het wintersportgebied Masserberg/Fehrenbach ligt. Het park ligt verder in de omgeving van het Thuringer woud, waar wel 16,000 km aan wandelpaden ligt. Een geschikt wandelpad vinden dus levert geen problemen op.

Accommodaties op het park

De ruim twintig blokhutten zijn prima uitgerust met een kitchenette waar een broodrooster staat, zodat je in de ochtend lekker toast kunt maken, een koelkast en een kookplaat. Verder mag natuurlijk een koffiezetapparaat en een waterkoker niet ontbreken. Elke blokhut heeft een eigen tuin. Neem ook zeker je hond mee. Een huisdier is welkom.

Faciliteiten op het park

Op twee kilometer afstand van park am Sommerberg ligt het Werrapark Resort Hotel Heubacher Höhe. Gasten van het vakantiepark mogen ook gebruikmaken van deze hotelfaciliteiten. Er is hier een speelruimte voor de kinderen. Je vindt er ook Restaurant Kräuterstube, waar lokale gerechten de boventoon voeren. Als gast op het resort heb je gratis toegang tot het zwembad op het park, de sauna en de fitnessruimte van het Sportcenter Heubach. Dit Sportcenter ligt op drie km van het Werrapark Resort. In dit sportcenter liggen ook tennisbanen, een squashbaan en je kunt er met het gezin gaan bowlen op de daarvoor aanwezige bowlingbanen (2 stuks). Voor gebruik van de tennisbanen, de bowlingbaan en squashbaan betaal je een vergoeding. Niet ver van het park zijn prima mogelijkheden om te gaan skiën en langlaufen. Op ruim een uur rijden ligt de middelgrote stad Erfurt. Een stad met nog een mooi oud centrum dat in de tweede wereldoorlog bijna geheel intact is gebleven.

Werrapark Resort Ferienhausanlage am Sommerberg aanbiedingen
Binnenzwembad
Wellnesscentrum
Rustig gelegen in bosrijk gebied
Werrapark Resort Ferienhausanlage am Sommerberg

Andere leuke vakantieparken