Vakantiepark.com

Waterpark Belterwiede

Aan de rand van nationaal park Weerribben-Wieden en niet van het prachtige Giethoorn, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd, ligt het waterpark Waterpark Belterwiede. Voor een heerlijke bestemming hoef je echt niet naar het buitenland maar zit je op dit park helemaal op je plek. Natuur, rust en privacy is het enige wat je nodig hebt.

Accommodaties op het park

De 45 accommodaties liggen allemaal aan waterslootjes die uiteindelijk allemaal uitmonden in een groot meer. De woningen variëren vier- tot tien persoons woningen. In de meeste accommodaties is een open keuken met luxe apparatuur zoals een vaatwasser en combimagnetron. Het is bij een aantal villa’s mogelijk om aan te meren met een boot. Elke woning heeft parkeerplekken voor auto’s. Alle accommodaties beschikken over een gratis wifiverbinding en natuurlijk een (flatscreen) tv in de woonkamer.

Faciliteiten op het park

Belterwiede is een vakantiepark waar je niet over heel veel faciliteiten hoeft te beschikken, want in de nabije omgeving vind je wat je nodig hebt en hoef je je nooit te vervelen. Het park zelf heeft het Restaurant ‘t Belterwiede, dus voor een hapje eten hoef je in ieder geval niet het park af. Uiteraard ben je het aan jezelf verplicht om een mooie rondvaart in Giethoorn te maken en te genieten van de karakteristieke woningen aan het water. Vissen, zwemmen of watersporten doe je in het meer de Belterwijde wat aan het park grenst. Of geniet lekker van de natuur in Nationaal Park Weerribben Wieden. Maak daar een mooie wandel- of fietstocht. Wat absoluut op je to do list zou moeten staan is een bezoekje aan het dorp Wanneperveen. Een dorp wat bekend staat om zijn gezellige dorpskern en prachtige ligging aan het water. Een goed alternatief voor als je het net wat kleiner wilt aanpakken dan het wat drukkere Giethoorn.

Natuurgebied de Weerribben
Luxe vrijstaande woningen aan water
Met bootverhuur
Waterpark Belterwiede
Algemene faciliteiten
  • Receptie
Zwemfaciliteiten
  • Waterattracties
  • Zwemvijver met strand
Sport & actief
  • Fietsverhuur
  • Tafeltennis

Andere leuke vakantieparken