Vakantiepark.com

Vrijrijck Vlindervallei

Vrijrijck Vlindervallei vlak bij Ermelo ligt midden in de natuur van de Veluwe. Het zal je niet verwonderen dat dit een ideale locatie is om eens even lekker tot rust te komen en gebruik te maken van de vele wandel- en fietsroutes op de Veluwe.

Accommodaties op Vrijrijck Heivlinder Vakantiepark

De tien vakantiehuisjes van Vrijrijck Vlindervallei” zijn modern maar toch ook gezellig ingericht. Een woning bestaat uit vier slaapkamers met slaapplaatsen voor acht personen. Verder zijn woningen voorzien van een douche, sauna en whirlpool, vaatwasser en tv. Huisdieren zijn toegestaan. De hond of kat hoeft dus niet naar een pension of naar de buren, maar kan gewoon mee. En over wifi hoef je je ook geen zorgen te maken. Daarnaast hebben alle woningen een eigen parkeerplaats.

Faciliteiten op Vrijrijck Heivlinder Vakantiepark

Privacy is het sleutelwoord op dit park. Dit vind je niet alleen in je woning, maar ook in de vele fiets-en wandelroutes, waar je slechts zo nu en dan een voorbijganger tegenkomt. Met steden als Amersfoort en Apeldoorn binnen handbereik (beide 40 minuten rijden) heb je de mogelijkheid om toch even de drukte op te zoeken en een korte citytrip te doen. Misschien leuk om dan gelijk even een hapje te eten in het gezellige centrum van Amersfoort, aangezien er geen restaurants op het park zijn. Ben je op zoek naar cultuur? Bezoek dan paleis het Loo in Apeldoorn. Bekijk met eigen ogen hoe de royalty’s geleefd hebben. Of bezoek het kruller Moller museum, waar je de topstukken van onder andere Van Gogh, Mondriaan en Picasso bewondert.

Vrijrijck Vlindervallei aanbiedingen
Midden op de Veluwe
Gratis Wi-Fi op het park
Woningen met veel privacy
Vrijrijck Vlindervallei

Andere leuke vakantieparken