Vakantiepark.com

Vrijrijck Heivlinder

Geniet van het prachtige de Veluwe in het plaatsje Ermelo in Overijssel. In de gezellige en luxe recreatiewoningen waarin je van alles voorzien bent kom je helemaal tot rust. Dit is een ideaal park voor stelletjes die uit zijn op rust en een stukje privacy.

Accommodaties op Vrijrijck Heivlinder Vakantiepark

Met 95 klassieke woningen vanaf twee personen tot en met achtpersoons woningen, maar ook met mogelijkheden voor groepen is er genoeg te kiezen op dit park. De accommodaties zijn sfeervol ingericht door interieurstylisten. In de meeste woningen staat een flatscreen tv met een gashaard in de woonkamer en in de keuken een vaatwasser met combimagnetron. Sommige woningen hebben een infraroodsauna.

Faciliteiten op Vrijrijck Heivlinder Vakantiepark

zijn geen restaurants aanwezig. Wil je een hapje eten dan kan dat natuurlijk in Ermelo en omgeving volop. En anders kun je altijd nog besluiten om zelf de kookspulletjes te voorschijn te halen in de keuken van je woning. Op het park zijn fietsen te huur zodat je uitgebreid de mooie natuur van de Veluwe kan ontdekken. Ook zijn er paarden te huur waarmee je in feite dezelfde route kunt afleggen in de natuur als op de fiets. Ten Westen van Ermelo ligt het gezellige Amersfoort (40 minuten) en richting het Oosten vind je Apeldoorn (37 minuten), waar je bijvoorbeeld met het hele gezin De Apenheul bezoekt. Dit blijft altijd leuk voor kinderen, met meer dan 200 apen in verschillende soorten. Ook in Apeldoorn ligt familiepretpark Koningin Julianatoren, met buitengewoon veel attracties. In Harderwijk ligt het Dolfinarium. Kijk uit naar spectaculaire zoogdieren en vissen zoals haaien, roggen, dolfijnen, orka’s, zeehonden en megagrote zeebaarzen. Ben je als stelletje wat meer op zoek naar cultuur? Bezoek dan paleis het Loo in Apeldoorn en leer hoe de koninklijke familie ooit geleefd heeft.

Vrijrijck Heivlinder aanbiedingen
Omgeven door natuur
Luxe huizen
Diverse uitstapjes mogelijk
Vrijrijck Heivlinder

Andere leuke vakantieparken