Vakantiepark.com

Village Port-Bourgenay

Pierre & Vacances Village Port-Bourgenay ligt in een autovrij dorp in de Vendée. Het beschikt over charmante appartementen en huisjes, een groot meer, en met  twee 18-holesgolfbanen en vier buitenzwembaden in de nabijheid. Het strand van Veillon ligt op ruim twee km afstand. Als je op deze locatie niet aan je trekken komt, dan nergens.

Accommodaties Texelcamping Loodsmansduin

Appartementen (maar liefst (352 op het park) verschillen in grootte. Het veel voorkomende standaardhuis heeft een woonruimte met twee slaapbanken, waarvan er één als uitschuifbaar bed dient voor kinderen. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed op de eerste verdieping. Het huis heeft een badkamer met een bad of douche en de volledig ingerichte kitchenette. Deze is verbonden met de woonkamer zodat je lekker met elkaar in contact blijft. De meeste appartementen hebben een balkon.Uiteraard is er wifi op het park aanwezig.

Faciliteiten van Texelcamping Loodsmansduin 

Naast de zwembaden, waarvan er drie buitenzwembaden zijn,  kunnen met name kinderen volop genieten van de speeltuin met vele schommels. Er zijn bovendien circusspelen en er worden discoavonden georganiseerd. Het strand van Le Veilon is met een wandeling in een kwartier te bereiken. Je kunt ook eventueel het lokale treintje pakken. In restaurant Le Green, wat op het vakantiepark ligt, ga je heerlijk uit eten. Het restaurant biedt uitzicht over de golfbaan en een prachtige eetzaal. Je bestelt een menu of sluit simpelweg aan bij het buffet. Het kan beide. De camping ligt tegen een regionaal natuurpark aan. Fietsliefhebbers maken gebruik van de aangelegde fietspaden. Ook aan supermarkten geen gebrek op het park. Zo is er een minimarket en een wat grotere supermarkt. In al je boodschappen wordt je dus voorzien.Ben je toevallig autoliefhebber? Dan kun je je lol op bij automuseum van Talmont Saint Hilaire. Het museum ligt op zeven kilometer van het park. En wat verder, om wat meer in de sferen van het strand te blijven ligt op zo’n twintig kilometer ligt het  schelpenmuseum Du Coquillage.

Village Port-Bourgenay aanbiedingen
Village Port-Bourgenay

Andere leuke vakantieparken