Vakantiepark.com

Vakantiepark Winterberg

Winterberg is een veelzijdige plek om je vakantie te vieren. Hier vind je zowel mooie bos- als berggebieden. Als je graag actief buiten bezig bent, is dit de perfecte bestemming voor jou. Dat alles maakt Vakantiepark Winterberg dan ook zo’n aanrader. Het mooie aan Vakantiepark Winterberg is dat ieder seizoen je iets anders te bieden heeft. In de winter kun je heerlijk bezig zijn met wintersport, want het gebied is tijdens dit seizoen koud en vol sneeuw. Maar tijdens deze zomer is de sneeuw weer verdwenen, waarna een mooi natuurgebied zich aan je toont. Welk seizoen je ook kiest, je zult in ieder geval veel actief bezig zijn in de buitenlucht. Hoe zit het met de accommodaties en faciliteiten van Vakantiepark Winterberg?

Accommodaties van Vakantiepark Winterberg

Binnen dit park/gebouw vind je diverse luxe appartementen. Deze variëren qua grootte. Je hebt de keuze uit appartementen voor 2 personen tot aan grotere appartementen voor 4 à 5 personen. Overal in het appartement beschik je over Wi-Fi. In totaal zijn er 30 appartementen waar je uit kunt kiezen. Huisdieren zijn niet toegestaan, dus houdt hier rekening mee wanneer je jouw vakantie gaat plannen. Een ontbijtje kun je natuurlijk zelf maken in de keuken, maar het is mogelijk een ontbijtje bij je appartement te laten bezorgen. Dat is nog eens een goed begin van je dag!

Faciliteiten van Vakantiepark Winterberg

In de introductie werd al aangestipt dat de omgeving van Vakantiepark Winterberg de moeite waard is, tijdens welk seizoen je ook het park bezoekt. Tijdens de koudere maanden is de omgeving perfect voor diverse wintersporten, tijdens de warmere maanden is de omgeving ideaal voor wandel- en fietstochten. Bovendien is Winterberg zelf een aangename plaats met een centrum die meer dan een bezoek waard is. Natuurlijk is er op Vakantiepark Winterberg zelf ook genoeg te doen. Omdat het park pal naast de plaats Winterberg gelegen is, ben je zo bij één van de smaakvolle restaurants. Door de ontbijtservice begin je jouw dag altijd goed. En ook de kinderen zullen zich niet vervelen tijdens jullie vakantie. Zo is er een avonturenpark en een bike park voor kinderen die graag fietsen en mountainbiken. En ook de speeltoestellen zullen een hoop vermaak opleveren.

Andere leuke vakantieparken