Vakantiepark Westerbergen

Vakantiepark Westerbergen aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Vakantiepark Westerbergen

In het zuidelijke deel van de provincie Drenthe ligt Vakantiepark Westerbergen. Een gezellig en veelzijdig familiepark midden in een natuurrijk gebied waar toeristen al decennia lang verblijven.

Accommodaties op vakantiepark Westerbergen

De verschillende typen accommodaties op Vakantiepark Westerbergen zijn gelegen in het aangrenzende bos- en natuurgebied van het park. Op het park bevinden zich bungalows, chalets, safaritent-farmlodges en zelfs boomhutten. Een aantal accommodaties heeft de beschikking over een open haard of een schuur. Alle verblijven hebben daarnaast beschikking over wifi internet tegen betaling.

Faciliteiten op vakantiepark Westerbergen

Aan kinderen is volop gedacht op dit familiepark. Denk bijvoorbeeld aan het grote indoor speelparadijs en een overdekt zwembad met glijbaan en pierenbad ontbreekt natuurlijk ook niet. Verder is het een prachtige bosrijke omgeving waar je met het hele gezin gaat wandelen. Kun je gelijk even lopen langs de speeltuin met trampoline. Aan eetgelegenheden geen gebrek op het park. Zo is er restaurant Westerbergen eten & drinken, dat elke dag geopend is en ook een terras heeft. Het assortiment bestaat uit fingerfood op een houten plankje, pizza’s en voor de kinderen pannenkoeken met bijbehorende kleurplaat die ze als ze hun bord leeggegeten hebben thuis inkleuren. Tegen het restaurant aan ligt het kinderspeelparadijs. Wel zo handig als ze geen trek meer hebben en je zelf nog in alle rust wilt genieten van je diner. Ook bevindt zich een snackbar op het park en een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen.
In de omgeving van het park is er genoeg te bezichtigen zoals het in het museumdorp Orvelte, het Drents Museum in Assen of wat te denken van het Hunebeddencentrum in Borger. Leer op wat voor een merkwaardige manier mensen duizenden jaren geleden geleefd hebben.

Nieuwste parken