Vakantiepark Walsdorf

Tandelerbaach , L-9465 Walsdorf, Luxemburg
 

Over het park

In het Luxemburgse deel van de Ardennen in het plaatsje Walsdorf ligt Vakantiepark Walsdorf. Een park dat vanwege haar fantastische ligging in een dal en aan een bosrand tot de verbeelding spreekt. In Walsdorf heb je vanuit het uitkijkpunt uitzicht over de hele regio.

Accommodaties op vakantiepark Walsdorf

Op het park redelijk kleinschalige park bevinden zich kampeer, camper- en campingplaatsen, zogenoemde mobilhomes met daarin badkamers, toilet en terrassets, bungalows, lodges, appartementen en safaritenten. Genoeg keuze uit type verblijven met elk hun eigen specifieke kenmerken.

Faciliteiten op vakantiepark Walsdorf

Het park heeft een mooi aanbod aan sportactiviteiten. Zoals beachvolleybal en buitenvoetbal. Daarnaast staat er een tafeltennistafel een zwembad, of zoals ze in Luxemburg zeggen een aqua pool, en zelfs een kabelbaan. Ook is er een stiltepad op het park waar je rustig kunt wandelen in de bossen. Voor kinderen zijn er speelkasteeltjes en staat er een aparte ruimte voor pubers met pool- en voetbaltafel. Op het park zijn mogelijkheden om een hapje te gaan eten in het restaurant met bijbehorend terras waar je bijvoorbeeld een lekker La Chouffe biertje drinkt. Na etenstijd is het restaurant open voor de jeugd. Wanneer je boodschappen wilt doen kan dat in het parkwinkeltje op het park. Op het park zijn ook nog eens twee sanitairgebouwen. Kortom genoeg faciliteiten aanwezig voor jong en oud. In de omgeving van Walsdorf liggen historierijke steden zoals Vianden, met zijn prachtige Oranjeburght, Echternach en natuurlijk Luxemburg Stad (op zo’n 45 minuten rijden). Bezoek ook het bijzondere grot meer van Boven Sûre. Een leuke sportieve activiteit voor het hele gezin is kanoën op de rivier de Oer.

Scroll naar top