Vakantiepark Tyngsjö Vildmark

Fäbodvägen 1, 780 69 Sörsjön, Zweden
 

Over het park

Heb jij ook weleens die romantische winterse beelden van een schattig berghutje in de sneeuw gezien, waarvan je denkt dat jij ook eens in zo’n omgeving wil zitten? Dan kan, door een verblijf te boeken bij Vakantiepark Tyngsjö Vildmark. Hier ga je midden in het landschap van de Zweedse fjorden de vrijheid tegemoet en ontdek je waarom er altijd zo lovend over Zweden wordt gesproken. Ook buiten het winterseizoen is Vakantiepark Tyngsjö Vildmark een geweldige plek om je vakantie te vieren. Wanneer de sneeuw is gesmolten komt het prachtige groene landschap tevoorschijn waar je aan het water of tussen de bomen heerlijk kunt ontspannen of op avontuur kunt gaan. Hoe jij je vakantie ook voor je ziet, vanuit Vakantiepark Tyngsjö Vildmark is dit mogelijk.

Accommodaties van Vakantiepark Tyngsjö Vildmark

Bij berghutjes in Scandinavië denk je al gauw aan een houten huisje, dat ondanks dat je hier ook midden in de winter kunt zitten altijd lekker warm is om samen op de bank naar buiten te kunnen kijken. Dit is op Vakantiepark Tyngsjö Vildmark niet anders, behalve dat je nu meer mogelijkheden hebt dan je zou verwachten. Zo hebben de huisjes gratis wifi-verbinding en is de keuken uitgerust met een koelkast en koffiezetautomaat. De huisjes worden verwarmd met een centrale verwarming of open haard, afhankelijk van het huisje dat je wilt boeken. Je kunt gratis parkeren op het terrein en huisdieren meenemen is toegestaan. Heb je iets nodig, dan kunnen de Nederlandse eigenaren je goed van dienst zijn.

Faciliteiten op het vakantiepark

Ook buiten je huisje is er veel op Vakantiepark Tyngsjö Vildmark te vinden. Je kunt onder andere gebruikmaken van een buitenzwembad, wanneer het weer het toelaat, en de sauna. Ook voor sportfaciliteiten voor bijvoorbeeld fitness hoef je het terrein niet te verlaten. De kinderen kunnen zich urenlang vermaken in de eigen speeltuin. Wil je wel van het terrein af om de natuur beter te kunnen verkennen? Dan kun je bij Vakantiepark Tyngsjö Vildmark de benodigdheden huren die je nodig hebt. Van kano’s tot ski en fietsen. Met je eigen auto het gebied verkennen kan. Je kunt de auto op het terrein parkeren en gratis er weer af en op rijden. Qua eten hoef je ook het vakantiepark niet te verlaten. Er is een winkel waar jij je artikelen voor het avondeten kunt kopen en je hebt de mogelijkheid om de barbecue aan te zetten, mede doordat je de spullen hiervoor kunt huren. Wil je zelf niet achter het fornuis staan, dan kun je in de kantine genieten van gerechten die zowel overal bekend zijn als met een Zweeds randje. Geen stress tijdens je vakantie om te kijken of je genoeg tijd hebt om nog te kunnen eten.

Scroll naar top