Vakantiepark.com

Vakantiepark ’t Posterbos

’t Posterbos is een rustig vakantiepark met niet teveel poespas. Je verblijft er in fijne huisjes in een groene omgeving. Het park heeft een buitenzwembad en een tennisbaan. De leuke stad Roermond is goed te bereiken.

Accommodaties

Het park heeft verschillende soorten vakantiehuisjes voor vier of zes personen. De huisjes verschillen in grootte en voorzieningen. Er zijn vrijstaande huisjes beschikbaar en geschakelde huisjes met een charmant tuintje erbij. In de huisjes kan goed gekookt worden in een uitgebreide keuken, om daarna samen heerlijk te eten op het terras. De huisjes hebben een televisie, wifi en een eethoek. Sommige huisjes hebben voorzieningen als een ligbad en open haard voor heerlijk ontspannen. In een deel van de huisjes zijn huisdieren toegestaan.

Faciliteiten

Het vakantiepark heeft geen restaurant, maar in het nabijgelegen dorp zijn genoeg eetgelegenheden te vinden. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de speeltuin of een duik nemen in het buitenzwembad. Sporten kan op de sportvelden, er is onder andere een buitentennisbaan aanwezig. De natuur trek je in te voet, te fiets of te paard. Limburg heeft prachtige landschappen waar je goed tot rust kunt komen. Toverland en Pee Wee zijn twee leuke speelparken, waar kinderen het zeker naar hun zin zullen hebben. Roermond is een stad die steeds populairder wordt, omdat je er goed kunt winkelen, eten en drinken en er verschillende bezienswaardigheden te vinden zijn, zoals een aantal bijzondere kerken. Er is veel historische architectuur te bewonderen en menig gezellig park om in uit te rusten tussendoor.

Vakantiepark ’t Posterbos aanbiedingen
Vakantiepark ’t Posterbos

Andere leuke vakantieparken