Vakantiepark Sifferbo Stugby

Gimmenvägen, 1 78563 Gagnef, Zweden
 

Over het park

Ben je op zoek naar een vakantie waar je eenvoudig van de mooie natuur kunt genieten en even lekker jouw tijd kunt besteden? Dan is het aangeraden om naar Zweden te gaan en hier op Vakantiepark Sifferbo Stugby een huisje te huren. Vakantiepark Sifferbo Stugby ontleent zich als de ideale locatie om op een eenvoudige manier je vakantie door te brengen en van de natuur en elkaar te kunnen genieten.

Accommodaties van Vakantiepark Sifferbo Stugby

Vakantiepark Sifferbo Stugby is gelegen in het gelijknamige landschap in Zweden. Je waant je midden in de natuur en hebt op het enorme balkon van je accommodatie een adembenemend uitzicht. De huisjes zelf zijn pittoresk en doen je meteen denken aan de typische berghuisjes die je ook in televisieprogramma’s en films ziet. Het enige verschil alleen met deze huisjes is dat je hier gratis toegang hebt tot wifi, zodat wanneer je ’s avonds laat met zijn allen een film wilt gaan kijken je deze zelf op kunt zoeken.
Het park is aangelegd, maar wel met dat natuurlijke charisma dat je zou willen. Het voordeel is dat alleen het vakantiepark zelf bestrating met kiezelsteentjes heeft, zodat je binnen een paar stappen al midden in de natuur zit en alle pracht en praal van de Zweedse bossen kunt ontdekken.

Faciliteiten op het vakantiepark

Je kunt je vakantie op Vakantiepark Sifferbo Stugby invullen zoals jij dat zou willen. Of je nu even lekker komt ontspannen in de sauna of dat de kinderen lekker willen spelen in de speeltuin. Barbecueën aan het einde van de dag is geen enkel probleem en je kunt de benodigdheden hiervoor halen bij de winkel die op het terrein te vinden is. Ook huisdieren zijn toegestaan, zodat het een vakantie kan zijn die echt geldt voor het hele gezin. Vakantiepark Sifferbo Stugby is de perfecte locatie om de natuur in te trekken. Wil je bijvoorbeeld gaan mountainbiken door het landschap, zet dan je fiets bij het balkon, loop de hoek om en je kunt al door het landschap heen scheuren. Iedereen ervaart een natuurlandschap op zijn of haar manier en bij Vakantiepark Sifferbo Stugby is elk van deze manieren mogelijk.

Scroll naar top