Vakantiepark Schweden Aktiv

Vakantiepark Schweden Aktiv aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Vakantiepark Schweden Aktiv

Wil je op een authentieke manier Zweden ontdekken en daarbij veel uit je vakantie halen? Dan is het een goed idee om je verblijf te boeken bij Vakantiepark Schweden Aktiv. Hier kun je midden in de Scandinavische natuur op jouw manier genieten van je vakantie en er alles uithalen wat je wilde hebben toen je de vakantie ging boeken. Of je nu gaat voor een ontspannende vakantie in de natuur of juist een actieve tijd wil beleven, Vakantiepark Schweden Aktiv is voor alle soorten vakanties een geschikte plek om naartoe te komen. Voor het hele gezin is er wel iets te doen waardoor verveling niet in het vertaalboekje terug te vinden is.

Accommodaties van Vakantiepark Schweden Aktiv

De huisjes van Vakantiepark Schweden Aktiv zijn op een authentieke wijze opgezet. Zo voelt het echt dat je in Zweden op vakantie bent. In de huisjes is gedacht aan alle gemakken. Zo hoef je niet je eigen beddengoed mee te nemen en heb je een keuken met koelkast en magnetron tot je beschikking. Je kunt ook op het terrein barbecueën, wat wel net de finishing touch aan je vakantiegevoel geeft. Voor mensen met een fysieke beperking zijn de verblijven ook toegankelijk en zijn de kamers ook geschikt om hier te verblijven als je minder valide bent. Verder is er in alle huisjes van Vakantiepark Schweden Aktiv gratis wifi beschikbaar. Dit geldt voor zowel de accommodaties als de gemeenschappelijke verblijven. Je kunt op het terrein tezamen komen met de andere gasten en de typische Zweedse bevolking. Er zijn grote gemeenschappelijke ruimtes op het terrein die niet alleen mooi zijn, maar ook de perfecte gelegenheid bieden om de Zweedse cultuur te proeven. Zo kun je hier genieten van Scandinavische lekkernijen die je in de snackbar op het terrein kunt bestellen.

Faciliteiten op het vakantiepark

Op het terrein van Vakantiepark Schweden Aktiv is genoeg te doen. Er is een zwembad aanwezig en de kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin en speelruimte om bijvoorbeeld te gaan darten of tafeltennissen. Activiteiten in de omgeving doen wordt ten zeerste aangeraden. Je kunt bij Vakantiepark Schweden Aktiv onder andere kano’s en fietsen huren om de omgeving te verkennen. Je zit hier midden in een ski-omgeving, waardoor je hier niet alleen ski’s kunt huren, maar als beginner ook lessen hierin kunt krijgen. Kom je met eigen vervoer? Dan kun je je auto op de bewaakte parkeerplaats zetten. Als je met het vliegtuig naar Zweden bent gekomen kun je gebruikmaken van de gratis shuttlebus die je van en naar het vliegveld brengt. Overal is aan gedacht om jou een perfecte Zweedse vakantie te geven.

Nieuwste parken