Vakantiepark Parelstrand

Luikersteenweg 313A, B-3920 Lommel, België
 • Recreatie voor kinderen en tieners
 • Sportvelden en speeltoestellen
 • Natuurlijke omgeving, het water en de bossen.
 •  

  Over het park

  Is voor jou een vakantie niet compleet als je niet kunt genieten van de natuur? Dan is Vakantiepark Parelstrand van Oostappen een goede keuze. De gezonde boslucht zorgt ervoor dat je direct de zorgen van alledag achter je kunt laten. In het Belgische Lommel is het goed vakantie vieren. Naast uitgestrekte natuurgebieden vind je in de omgeving ook talloze
  gezellige dorpjes.  En op het park zelf verveel je je ook geen seconde!

  Faciliteiten

  Je droomt natuurlijk van een zonovergoten vakantie. Ook als het eens een dagje regent zit je goed op Vakantiepark Parelstrand. De vele binnenfaciliteiten zorgen ervoor dat jouw welverdiende vakantie niet in het water valt. Zo kun je gratis gebruik maken van het tropische zwembad van het 15 minuten verder gelegen Vakantiepark Blauwe Meer. Ben je liever buiten? Dan geniet je met het hele gezin op Vakantiepark Parelstrand van sportieve activiteiten zoals beachvolleybal en midgetgolf.

  Horeca en restaurants

  Lekker uit eten tijdens je vakantie? Dat kan zeker op Vakantiepark Parelstrand. Van pizza tot pannenkoek, je bestelt in het restaurant gewoon waar je op dat moment trek in hebt. Eet je liever in je eigen accommodatie, maar heb je geen zin in de keuken te staan? Er zijn ook afhaalfaciliteiten. Even bijkomen met een lekker koud drankje of kop koffie op het terras kan natuurlijk ook.

  Voor kinderen

  Vakantiepark Parelstrand is een schot in de roos voor kinderen. Het tropische zwemparadijs op het nabijgelegen Vakantiepark Blauwe Meer is alles waar ze van dromen. Eindeloos waterplezier waar je gratis gebruik van kunt maken, wat wil je nog meer voor je kinderen? Ze kunnen op Parelstrand zelf ook basketballen, minigolfen en er zijn ook airhockeytafels en speelautomaten beschikbaar. Een lekker ijsje van de ijssalon maakt de vakantie compleet.

  Omgeving

  De natuurliefhebber komt ook tot rust op Vakantiepark Parelstrand. Je vindt er natuurgebieden De lage Kempen, Het Kattenbos en de Lommelse Sahara op een steenworp afstand. Zonder er ver voor te hoeven rijden of vliegen geniet je van een hele andere omgeving. Lekker winkelen, musea bezoeken of slenteren door gezellige Bourgondische dorpjes kun je hier ook heel goed.

  Scroll naar top