Vakantiepark.com

Vakantiepark Oud Kempen

Je vindt vakantiepark Oud Kempen in het mooie Zeeland, om precies te zijn in Stavenisse op Tholen. Dit vakantiepark is daarom uitstekend geschikt voor zowel watersportliefhebber als rustzoeker. Met het strand op steenworp afstand is Oud Kempen een ideale uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie.

Faciliteiten

Vakantiepark Oud Kempen is een pareltje met ruimte voor rust. De veelzijdige faciliteiten maken dit recreatiepark een fijne vakantiebestemming voor vrijwel iedereen. Je kunt er lekker (tafel)tennissen, biljarten en darten. Ook de jeu des boulbaan brengt je direct in vakantiestemming.

Horeca en restaurants

Wat is er leuker dan na een duik in het openluchtzwembad te genieten van een drankje in de kantine? In Vakantiepark Oud Kempen kun je overal ontspannen. Koken hoeft niet tijdens je vakantie, want in het sfeervolle eetcafé worden smakelijke gerechten geserveerd. In de zon op het terras weet je het zeker: dit is vakantie zoals het bedoeld is.

Voor kinderen

Kinderen hebben in vakantiepark Oud Kempen de tijd van hun leven. Van Pasen tot September kunnen ze heerlijk zwemmen in het openluchtzwembad. Er is ook een speelweide waar ze al hun energie kwijt kunnen. Op dit kindvriendelijke vakantiepark is ook een jeugdhonk aanwezig, zodat je kinderen vrienden voor het leven kunnen maken.

Omgeving

Naast alle mogelijkheden op het vakantiepark zelf hoef je je in de omgeving van Oud Kempen nooit te vervelen. Het recreatiepark ligt namelijk naast de Oosterschelde, het grootste nationale park van ons land. Fietsen en wandelen doe je hier eindeloos in de wonderschone natuur van Zeeland. Het strand, havens en pittoreske dorpjes in de buurt maken van Oud
Kempen een onvergetelijke plek om vakantie te vieren.

Vakantiepark Oud Kempen aanbiedingen
Autovrij park met buitenzwembad
Deltapark Neeltje Jans
Oosterschelde op loopafstand
Vakantiepark Oud Kempen

Andere leuke vakantieparken