Vakantiepark Marina Beach

Vakantiepark Marina Beach aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Vakantiepark Marina Beach

Als (water)sport en de natuur echt jouw ding is dan is dit vakantiepark bij uitstek voor je geschikt. Het Vakantiepark Marina Beach is gelegen in de provincie Zeeland op het schiereiland De Braakman bij de Westerschelde. Met een eigen jachthaven, speelplas en diverse speeltuinen buiten kan je heerlijk buiten leven, dit is voor zowel jong als oud een waar paradijs. De omgeving van het vakantiepark heeft veel te bieden. Zo kun je heerlijk van de natuur genieten, zowel op-, in- en naast het water. Watersporten kan hier uiteraard bij uitstek maar wandelen en fietsen in de natuur is een veel gedane activiteit bij toeristen. Gent en Brugge in België zijn ongeveer een half uurtje rijden en met de kleintjes kan je leuk naar het attractiepark Plopsaland gaan.

Accommodaties

Op het vakantiepark kan je kampeerplekken en volledig ingerichte accommodaties huren. De kampeerplekken hebben een oppervlakte van ongeveer 100 m2 en zijn daarmee behoorlijk ruim. Je kunt kiezen uit een standaard plek en een plekje aan het water. Het plekje aan het water kost natuurlijk een beetje meer.Het huren van een accommodatie is uiteraard ook geen probleem. Er zijn diverse soorten in het assortiment. Van mobilehome tot mooie bungalow. Accommodaties zijn verkrijgbaar van 4 – 6 personen. Sommige plaatsen zijn mooi aan het water gelegen waardoor je met mooi weer lekker aan het einde van de dag een drankje kan doen in het late zonnetje met schitterend uitzicht.

Faciliteiten

Wanneer je gast bent van Vakantiepark Marina Beach krijg je gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs “Aquadome Scheldorado”. Dit grote zwembad heeft meerdere glijbanen, golfslagbad  en nog veel meer voor jong en oud. Dit zwembad is gelegen in Terneuzen op 13km afstand.Er is een enorm indoorcenter voor kinderen. Hier is een grote indoorspeeltuin, airtrampoline, minigolf en een klimmuur. Dit is aanzienlijk groter dan de gemiddelde indoor speeltuin en kinderen kunnen hier uren doorbrengen!Aan horeca is op het park ook geen gebrek. Zo is er een restaurant, pizzeria, snackbar en zelf een ijssalon aanwezig op het park. Voor ieder moment van de dag het juiste aanbod.

Nieuwste parken