Vakantiepark.com

Vakantiepark Idre Fjall

Lijkt het je een fantastische ervaring om Zweden te bezoeken, maar dan ook echt de complete Zweedse ervaring op te doen? Dan kun je dit het beste doen door naar Vakantiepark Säfsen Resort te gaan. Hier verblijf je in authentiek Zweedse huisjes, waardoor je echt kunt ervaren hoe het is om in dit prachtige land te kunnen leven. Bij Zweden kun je al gauw denken aan een pittoresk huisje in de bergen, waar je vanaf de parterre direct de natuur in kunt lopen. Bij Vakantiepark Säfsen Resort is dit ook het geval. Het park staat vol met traditionele cottages die voor iedereen geschikt zijn. Een unieke ervaring om Zweden te kunnen ontdekken al vanaf je huisje.

Accommodaties van Vakantiepark Säfsen Resort

Vakantiepark Säfsen Resort is gelegen op de Frederiksberg vlakbij het plaatsje Dalarna. Het vakantiepark staat vol met typische huisjes die er knus van buiten uitzien, maar een ruim leefoppervlak van binnen hebben. Bij de huisjes zit een prachtig balkon of terras, waar je een adembenemend uitzicht hebt over het landschap. De huisjes zijn allemaal geschikt voor mindervalide bezoekers. Je kunt je vakantie zo vieren zoals je dat gewend bent. Alle huisjes beschikken over een wifi-verbinding, waardoor je goed contact kunt houden met het thuisfront of gezellig ’s avonds een filmpje kun kijken. Verder mag je ten alle tijden je huisdieren meenemen naar Vakantiepark Säfsen Resort en is barbecueën op het terrein toegestaan. Niets houdt je hier tegen om een mooie tijd tegemoet te gaan.

Faciliteiten op het vakantiepark

Heb je nog iets nodig qua boodschappen voor bijvoorbeeld de barbecue? Dan hoef je het terrein niet eens te verlaten. Vakantiepark Säfsen Resort beschikt over een eigen supermarkt met een uitgebreid assortiment. Wil je zelf nu niet in de keuken staan? Dan is er ook een restaurant op het park aanwezig waar je heerlijk kunt eten.Voor activiteiten ben je hier ook aan het juiste adres. Je kunt hier onder andere fietsen huren om de bergen mee in te trekken, of je hebt genoeg ruimte voor sportieve activiteiten als badminton, minigolf, vissen en paardrijden. Voor ontspanning is er ook een authentieke Scandinavische sauna op het terrein. Op Vakantiepark Säfsen Resort is er ook gedacht aan plezier voor de kinderen. Op het terrein bevindt zich een enorme speeltuin en is er bij de receptie een ruimte om te gamen. 
Voor een veelzijdige vakantie waar iedereen plezier kan hebben is het ontdekken van Zweden vanuit Vakantiepark Säfsen Resort een grote aanrader.

Andere leuke vakantieparken