Vakantiepark Hengelhoef

Vakantiepark Hengelhoef aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Vakantiepark Hengelhoef

Net een stukje links van Maastricht ligt in het altijd mooie België nabij Hasselt Vakantiepark Hengelhoef. Het is een redelijk groot park met als absolute trekpleister het mooie subtropisch zwemparadijs dat garant staat voor urenlang speelplezier voor jong en oud. Wanneer je een tijdje op het park verblijft dan is het misschien ook wel leuk om iets meer van de omgeving te bekijken of te doen. Dit komt goed uit want er zijn talloze dingen om te doen. Als gezinsuitje kunnen we Bobbejaanland adviseren, met ruim 40 attracties een dagje gek doen. In de nabijheid liggen tevens een paar natuurreservaten waar je goed kunt wandelen en fietsen, wanneer dat niet genoeg is zijn er voor de cultuursnuivers nog een aantal musea.

Accommodaties op Vakantiepark Hengelhoef

Op het park kun je kamperen en een accommodatie huren. De kampeerplekken zijn ongeveer 100 m2, hier past makkelijk een flinke caravan met één of twee kleine tentjes op. Je mag je auto gewoon bij je plekje neerzetten, wel zo makkelijk!Er zijn ook diverse accommodaties te huur. Chalets, appartementen, mobilehomes en zelfs een kampeerbungalow zijn te huur. De grootte is verschillend, ze variëren van 4-8 personen. Ze zijn van alle gemakken voorzien en bieden een mooie basis voor wat je nodig hebt tijdens je verblijf op het park.

Faciliteiten

Het park heeft enorm veel faciliteiten. Zoals eerder genoemd is het subtropisch zwemparadijs een absolute toppers, maar er is ook een mooie indoorspeeltuin waar kids zich prima zullen vermaken met zowel slechts als mooi weer.Op het gebied van eten en drinken hoef je hier niets te kort te komen. Zo is er in het centrum een prima restaurant waar je goed kunt lunchen en dineren. Een lekker biertje met hapje is er natuurlijk ook te krijgen. Een snackbar waar je iets kunt afhalen mag ook niet ontbreken.Buiten op het park vind je diverse speeltuinen met ook een airtrampoline, een meertje met speelstrandje, minigolf en een fietsverhuur.

Nieuwste parken