Vakantiepark Eigen Wijze

Vakantiepark Eigen Wijze aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Vakantiepark Eigen Wijze

Vakantiepark Eigen Wijze is zoals de naam al aangeeft anders dan andere vakantieparken en pakt zaken op eigen wijze aan. Zo is dit park bijvoorbeeld helemaal ingesteld op groepsvakanties. De oude boerderij met stallen zijn omgebouwd tot luxe groepswoningen. Het park is gelegen in een mooi stukje van het land. Zo ligt het vlakbij het Nationaal Park De Weerribben en in de nabijheid liggen ook diverse plaatsjes die leuk zijn om te bezoeken en ontdekken. Dit zijn onder andere Urk, Blokzijl en Lemmer. Het park is ingedeeld als een dorpje op zich met een meertje in het midden.

Accommodaties op vakantiepark Eigen Wijze

Op het park zijn drie verschillende type vakantiewoningen. Deze bestaan uit kleinere woningen geschikt voor 4 personen tot grote stallen omgebouwd tot verzamelgebouw voor groepen. Veelal worden de groepen onderverdeeld in kleinere woningen op het park, op deze manier is er voor iedere groep wel een geschikte combinatie van woningen samen te stellen. Naast vakantiewoningen zijn er ook een aantal luxe ingerichte tenten te huur. Deze variëren van 4 – 24 personen, ook hier kunnen weer meerdere tenten ingezet worden om groepen te kunnen bedienen.

Faciliteiten op het park

Op het park zijn ruim voldoende faciliteiten voor kinderen. Zo is er bijvoorbeeld een groot houten piratenschip als klimrek, een airtrampoline en diverse grote grasvelden waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Op het park kun je gebruik maken van kano’s en skelters, deze doen het altijd erg goed en laten je nu kennis maken met de natuur. Vanaf het park kan je urenlang genieten van de natuur. Zo zijn er talloze wandel- en fietstochten die je kunt maken.

Faciliteiten Vakantiepark Eigen Wijze

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Nieuwste parken