Vakantiepark.com

Vakantiepark Duinrust

Ben je op zoek naar een vakantiepark dat omgeven wordt door natuur? En hou je er van om jouw vakantie luxe te spenderen? In dat geval is Vakantiepark Duinrust de verblijfplaats die je zoekt. Dit park ligt ten midden van een hoop schitterende natuur waar je diverse activiteiten kunt ondernemen. Maar ook op het park zelf valt er genoeg te beleven. Alles is luxe, wat de perfecte gelegenheid is om eens goed te ontspannen tijdens je vakantie. Of je nu graag actief bent of optimaal wilt relaxen, het kan allemaal bij Vakantiepark Duinrust. Tja, het heeft niet voor niets ‘rust’ in de naam. Maar hoe zit het met de accommodaties en faciliteiten van Vakantiepark Duinrust?

Accommodaties van Vakantiepark Duinrust

Bij Vakantiepark Duinrust kun je kiezen tussen luxe en luxe. Alle bungalows van dit park zijn luxe. Bovendien heb je genoeg ruimte, want alle bungalows hebben een oppervlak van rond de 100 vierkante meter. Je hebt genoeg privacy dankzij de spreiding van de huizen. Ook is er een tuin met terras aanwezig, ideaal als je wilt ontspannen tijdens een mooie zomerse dag. Waar bungalows vooral gericht zijn op gezinnen van 4 tot 5 personen, is het ook mogelijk om voor zijn tweeën een chalet te kiezen. Deze zijn luxe en zeer comfortabel.

Faciliteiten van Vakantiepark Duinrust

Zowel voor volwassenen als kinderen zijn er genoeg activiteiten te doen bij Vakantiepark Duinrust. Ten eerste is het mogelijk fietsen te huren, leuk voor iedereen. Daarnaast bevindt dit park zich in de buurt van het strand. Ook grote steden zoals bijvoorbeeld Amsterdam liggen nabij, ideaal voor een city trip. Daarnaast ligt een toeristische trekpleister zoals de Keukenhof maar op 7 km afstand van dit park. Voor de kinderen zijn er speeltuinen en zwembaden. In de buurt van het park zijn vele smaakvolle restaurants, en het is mogelijk om verse broodjes voor het ontbijt of de lunch te scoren.

Vakantiepark Duinrust aanbiedingen
Luxe bungalows
Gelegen aan de kust
Veel ruimte, rust en privacy
Vakantiepark Duinrust
Algemene faciliteiten
  • Receptie
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Elektrischefiets verhuur
  • Fietsverhuur
  • Golfbaan
  • Manege
  • Mountainbikeparcours
  • Mountainbike verhuur
  • Paardrijden

Andere leuke vakantieparken