Vakantiepark.com

Vakantiepark De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart in Friesland krijgt vijf sterren en is vooral voor sportievelingen een droomverblijfplaats. Wie van watersport houdt zit hier helemaal goed en kan op het park zelf van alles uitproberen.

Accommodaties

De bungalows, vakantiehuisjes, chalets en appartementen van vakantiepark De Kuilart hebben een uitgebreide keuken, een veranda en/of terras, een televisie en wifi. De bungalows, vakantiehuisjes en chalets zijn vrijstaand. Sommige hebben een fietsenstalling en/of luxe sanitaire voorzieningen. Voor grote groepen is er de groepsaccommodatie voor 24 personen. De accommodaties hebben een stijlvol exterieur en interieur. 

Faciliteiten

Het grand Café serveert drankjes en maaltijden. Een snelle snack haal je in de snackbar en je boodschappen doe je in de supermarkt op het park. Op het park kan zowel gezwommen worden in het overdekte zwembad als in de mooie zwemvijver. Veel waterplezier dus, ook voor de kleinsten in het pierenbad. Er is ook een glijbaan. Op diverse plekken kan gespeeld worden op speeltoestellen en er is een skatebaan en kinderspeelhoek. De sportmogelijkheden zijn bijzonder uitgebreid met bowling, golf, tennis, tafeltennis en voetbal. Je kunt van alles huren. Voor een tocht huur je een (elektrische) fiets, skelter of bolderkar. Voor plezier bij en op het water huur je een hengel, kano, sloep, zeilboot of windsurfgear. Het Nationale Landschap Zuidwest Friesland is een prachtig natuurgebied waar veel mensen nog niet van afweten, hier geniet je volop van alles wat groen en water te bieden hebben. Er liggen allerlei Friese steden in de buurt die het bezoeken zeker waard zijn. Een dagje weg naar een van de Waddeneilanden kan daarnaast ook.

Vakantiepark De Kuilart aanbiedingen
Overdekt zwembad
Accommodaties aan het water
Zeilboot verhuur
Vakantiepark De Kuilart

Andere leuke vakantieparken