Vakantiepark De Kattenberg

Kattenbergweg 6, 7101BM Winterswijk, Nederland
 • Lekker ontspannen in de sauna
 • Bosrijke omgeving
 • Luxe vakantiewoningen
 •  

  Over het park

  Sommige Nederlanders gaan graag naar vakantieparken die in de buurt van de grens tussen Nederland en Duitsland gelegen zijn. Zo hebben ze de keuze om zowel te genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft als dat ze eenvoudig een dagje Duitsland mee kunnen pikken. Vakantiepark De Kattenberg is hier een goed voorbeeld van. Dit vakantiepark is gelegen in Winterswijk, nabij de grens. Maar dit is niet de enige reden waarom dit park zo goed bezocht wordt. Want als er één reden is waarom Winterswijk zo goed bezocht wordt, is het wel het feit dat deze plek omgeven wordt door schitterende natuur. Ook als je in Vakantiepark De Kattenberg verblijft, ben je binnen no time bij deze natuur. Het park bevindt zich midden in het bos. Een verfrissende wandeling is dan ook altijd een mogelijkheid. Maar hoe zit het met de accommodaties en faciliteiten van Vakantiepark De Kattenberg?

  Accommodaties van Vakantiepark De Kattenberg

  Waar je ook voor kiest, van één ding ben je gegarandeerd: luxe. Je hebt de keuze tussen een vakantiehuis of een chalet. Alle accommodaties zijn voorzien van een aangename tuin waar je heerlijk in het zonnetje kunt zitten als het goed weer is. Tevens is er een terras aanwezig. En aangenaam alles luxe is, mag een sauna in de vakantiewoning niet ontbreken. Dat is nog eens ontspannen!

  Faciliteiten van Vakantiepark de Kattenberg

  Je bevindt je in het hart van de Achterhoek, omgeven door grote bossen. Zeker wanneer je fan bent van een goede wandel- of fietstocht is Vakantiepark de Kattenberg de ideale bestemming voor je vakantie. Ga je met de kinderen op vakantie? Voor hen is er in de buurt van het park een speciaal speelbos aangelegd. Wat zullen ze een plezier hebben! Tevens is er een strandje in de buurt, ideaal voor de zomer. Daarnaast is Winterswijk zelf een aanrader. Je hebt hier veel restaurants en eens in de zoveel tijd is er een markt.

  Scroll naar top