Vakantiepark Dafto

Dafter Resort, 452 97 Stromstad, Zweden
 

Over het park

Wil je een keer op vakantie naar de prachtige Zweedse fjorden en genieten van natuur, plezier, karakter en natuurlijk elkaar? Dan is het boeken van een vakantiehuisje op Vakantiepark Dafto echt iets voor jou. Dit vakantiepark staat garant voor alles wat je zou kunnen of willen verwachten van een vakantie in Zweden. Midden in de fjorden genieten van je vakantie was nog nooit zo eenvoudig en leuk tegelijk. Je verblijf is midden in dit prachtige natuurgebied en je ervaart zelf waarom de Zweedse fjorden zo populair zijn.

Accommodaties van Vakantiepark Dafto

De authentieke huisjes zijn ideaal om met het hele gezin op vakantie te kunnen gaan. De huisjes op Vakantiepark Dafto zijn ruim en voelen toch knus aan, waardoor je dat echte gevoel van wonen in de natuur van Scandinavië hebt. Verder heeft Vakantiepark Dafto een piratenthema, dat met name in het kinderpark terugkomt. Hier kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten en op avontuur gaan, terwijl jij geniet van rust en ontspanning. Het themapark ligt naast de accommodaties, waardoor je niet lang hoeft te lopen om de kinderen hier naartoe te brengen.

Faciliteiten op het vakantiepark

Je hoeft niet per se het vakantiepark af om te ervaren hoe mooi Zweden is. Al in het park zelf zijn de prachtige fjorden aanwezig en voel je je echt alsof je in een klein dorpje in de omgeving bent neergestreken. Daarbij kun je in het restaurant op het terrein de lekkerste authentieke gerechten van de streek proeven. Voor kinderen is er ook genoeg te doen. Zo ging het hierboven al over het themapark. Het themapark laat je kinderen zich even piraat voelen en onder andere klauteren en spelen in de speeltuin die eruitziet als een kasteel. Schat zoeken en spelen in het water horen hier ook bij. Wil je meer van de omgeving zien, dan kun je bijvoorbeeld naar het nabijgelegen plaatsje Stromstad. Hier proef je nog meer hoe het is om in dit prachtige gebied te kunnen leven. Wil je meer de natuur intrekken, dan kun je onder andere een kano huren om van de rivier af te varen. Een unieke belevenis om een unieke omgeving te kunnen ontdekken. Bij Vakantiepark Dafto is er dus voor elke leeftijd en voor iedereen die of wil ontspannen of juist op ontdekking uit wil gaan wel iets te doen.

Scroll naar top