Vakantiepark Blauwe Meer

Vakantiepark Blauwe Meer aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Vakantiepark Blauwe Meer

Het Blauwe Meer vakantiepark heeft een uitgebreid binnenzwembad en een zwemvijver. Het park heeft veel sportfaciliteiten en een centrumgebouw met allerlei voorzieningen.

Accommodaties

Vierpersoons- en zespersoonschalets zijn beschikbaar bij vakantiepark Blauwe Meer. Ze zijn vrijstaand en hebben slaapkamers, een badkamer, een keuken en een terras. Samen eten kan gezellig in de eethoek en ontspannen televisiekijken in de zithoek. Wie extra wil ontspannen kan een chalet met sauna kiezen. Grote gezelschappen kunnen terecht in de groepsaccommodatie voor tot wel 24 personen. Deze heeft dertien slaapkamers en een eigen zwembad. 

Faciliteiten

Bij de snackbar van het park koop je een lekker ijsje om op te eten op het terras. Een grotere maaltijd haal je bij het restaurant. Ook is er een service om een fonduestel te huren, voor een speciaal etentje in je chalet. Voor kinderen is er een groot aantal activiteiten. Ze kunnen leuke dingen doen bij de kinderclub of het recreatieprogramma. Ook kunnen ze klimmen, klauteren en glijden in de speeltuin, die ook trampolines heeft. Zwemmen kan in het indrukwekkende zwemparadijs binnen met allerlei attracties. Daarnaast is er een binnenzwemvijver én een waterspeeltuin. Sportieve kinderen en ouders kunnen lekker actief bezig zijn met midgetgolf, tafeltennis, waterfietsen, vissen, beachvolleybal en nog veel meer. In de omgeving vind je natuurgebieden, pretparken en leuke plaatsten om te bezoeken. Bij het park kun je fietsen huren voor een mooie tocht.

Nieuwste parken