Vakantiepark Alcatraz

Bruksvägen, 10 66693 Gustavsfors, Zweden
 

Over het park

Op vakantie gaan naar Alcatraz? Een heel goed idee, als je het hebt over het vakantiepark in de prachtige omgeving van Gustavsfors in Zweden. Dit prachtige vakantiepark gelegen aan het water is de ideale uitvalsbasis voor jouw relaxte vakantie in het hoge noorden en om te genieten van de tijd die je verdient.

Accommodaties van Vakantiepark Alcatraz

De ruime huisjes van Vakantiepark Alcatraz staan midden in de natuur, aan de oever van een prachtig meer. Je kunt de gordijnen ’s ochtends opentrekken en je waant je al in een schilderachtig landschap. Tot rust komen en van de omgeving genieten was nog nooit zo eenvoudig.
De huisjes beschikken over gratis wifi op de kamers en je kunt er doen wat je thuis normaal gesproken ook doet. Met de hond op de bank liggen kan, want huisdieren zijn meer dan welkom op het vakantiepark. Daarbij is een vakantie in de buitenlucht past echt af met een lekkere barbecue, die je gewoon voor de deur mag geven.
Je kunt met eigen vervoer naar het vakantiepark komen en deze op de gratis parkeerplaatsen van het park neerzetten. Mocht je dan nog iets nodig hebben, dan kun je altijd nog naar de nabijgelegen dorpjes rijden als je het niet al hebt gevonden in de winkel op het terrein. Ben je met het vliegtuig, dan is er een gratis shuttlebus die je van en naar het vliegveld brengt.

Faciliteiten op het vakantiepark

Vakantiepark Alcatraz heeft een buitenzwembad waar je heerlijk een baantje kunt gaan zwemmen. Daarnaast is er een typische Scandinavische sauna op het terrein te vinden. Wil je meer op avontuur, dan kun je vanuit Vakantiepark Alcatraz kano’s huren om de nabije rivier af te dalen. Ook fietsen en hiken is in de omgeving erg goed te doen.
Op het terrein zelf kun je goed vertoeven met zowel een snackbar als een restaurant. Voor lunchpakketten kun je hier ook terecht. Voor of na het eten nog even wat doen kan door onder andere een fitnessruimte en een plek om te biljarten.
De kinderen hoeven zich tijdens de vakantie ook niet te vervelen. Er is een speeltuin aanwezig waar zij zich eindeloos kunnen vermaken. Als kers op de taart kunnen fanatieke vissers ook hun hengel uitslaan in het meertje.

Scroll naar top