Vakantiepark.com

Vakantiedorp Somme-Leuze

Wat voor vakantie je ook wilt, actief of ontspannen, de Ardennen is één van de mooiste gebieden binnen Europa om je vakantie te spenderen. Mooie bossen, hoge rotsen, fijne wandel- of fietspaden en pittoreske omgevingen: je vindt het hier allemaal. Binnen de Ardennen vind je diverse vakantiedorpen. Vakantiedorpen moet je niet verwarren met vakantieparken, want deze twee verschillen wezenlijk van elkaar. Eén van de vakantiedorpen waarvoor je kunt kiezen is Vakantiedorp Somme Leuze. Wat maakt dit dorp de moeite waard? Met zo’n 5500 inwoners is Somme Leuze geen grote stad. Dit vakantiedorp ligt op 189 meter hoogte en in de buurt van andere mooie vakantiedorpjes zoals Durbuy en Noiseux. Dit is een goede uitvalbasis voor een vakantie, want je bent binnen no time in de Ardennen. Maar hoe zit het met de accommodaties en faciliteiten van Vakantiedorp Somme Leuze?

Accommodaties van Vakantiedorp Somme Leuze

Binnen het vakantiedorp vind je diverse huisjes die allen beschikken over hun eigen tuinen. Je woont als het ware in het dorp voor de tijd die je er bent. Vakantiehuizen staan niet bij elkaar in de buurt, maar over het hele dorp verspreid. Dit maakt het gemakkelijker om contact te leggen met de lokale bevolking. Alle faciliteiten die je verwacht bij een vakantiehuis zijn er. Extra’s zoals een fijne sauna zijn mogelijk.

Faciliteiten van Vakantiedorp Somme Leuze

Vaak wordt gedacht dat ieder vakantiedorp hetzelfde is. Dit is echter een misvatting. Alhoewel de vele vakantiedorpen als overeenkomst hebben dat ze nabij de Ardennen gelegen zijn, houden hier de overeenkomsten ook wel mee op. Zo wordt Vakantiedorp Somme Leuze getypeerd door haar kastelen. Daarnaast is er de Maffe bron, die een bedevaartsoord is geworden omdat hier blinde mensen hun zicht weer terug zouden hebben gekregen. Succes niet gegarandeerd. Andere mooie dorpen zijn tevens in de buurt te vinden, maar natuurlijk zul je het meeste in de Ardennen te vinden zijn. En we geven je geen ongelijk!

Vakantiedorp Somme-Leuze aanbiedingen
Het dorp van de kastelen
Let op: geen traditioneel vakantiepark
Meerdere vakantiehuizen in Somme-Leuze
Vakantiedorp Somme-Leuze

Andere leuke vakantieparken