Vakantiepark.com

Vakantiedorp Noiseux

De Ardennen: wij Nederlanders vertoeven er graag. Niet alleen is het van zichzelf één van de mooiste natuurgebieden binnen de Benelux, maar daarnaast valt er een hoop te doen. Het is dan ook de ideale plek voor een actieve vakantie, maar er is ook genoeg ruimte voor ontspanning en relaxen. Zo kun je vaak gaan wandelen of een mooie fietstocht maken, maar je kunt ook heerlijk van de natuur genieten. Qua verblijfplaats heb je genoeg keuze. Eén van de beste verblijfplaatsen is Vakantiedorp Noiseux. Traditionele vakantieparken zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar Noiseux pakt het net wat anders aan. Wil je weten hoe het zit met de accommodaties en faciliteiten van dit vakantiedorp? Lees dan snel verder!

Accommodaties van Vakantiedorp Noiseux

Het mooie aan Vakantiedorp Noiseux is dat je in feite in een echt dorp verblijft, midden tussen de echte bewoners. Deze aanpak maakt Noiseux zo uniek. Toeristen verblijven dan ook niet in huisjes bij elkaar, maar verspreid over het hele dorp. Zo maak je ook vele malen sneller een connectie met de bewoners. Bovendien worden in dit dorp meerdere talen gesproken, waaronder Nederlands. Je hebt dus altijd aanspraak, en je kunt altijd ergens terecht in het geval van problemen. Verder vind je in de huisjes alles wat je nodig hebt, waarbij extra’s zoals een grote tuin of een sauna een mooie bijkomstigheid zijn.

Faciliteiten van Vakantiedorp Noiseux

Naast de mooie vakantiehuisjes staat Noiseux bekend om zijn culinaire hoogstandjes. Je zult dan ook heerlijk kunnen eten bij de diverse restaurants die in dit dorp te vinden zijn. Vakantiedorp Noiseux bevindt zich in de buurt van Durbuy, een ander vakantiedorp dat zeker een bezoekje waard is. En natuurlijk mogen de Ardennen zelf niet vergeten worden, want de kans is aanzienlijk dat je hier een groot gedeelte van je vakantie zult spenderen.

Vakantiedorp Noiseux aanbiedingen
In het groene hart van de Ardennen
Let op: geen traditioneel vakantiepark
Meerdere vakantiehuizen in Noiseux
Vakantiedorp Noiseux

Andere leuke vakantieparken