Vakantiecentrum Maarnse Berg

Maarnse Bergweg 1, 3941 XR Doorn, Nederland
 • Midden in het bos, op ruime kavels
 • Beschut in het bos of met ruim uitzicht
 • Genieten voor jong en oud
 •  

  Over het park

  Het is misschien niet zo gerenommeerd als de Veluwe, maar het nationale park de Utrechtse Heuvelrug herbergt wel degelijk een hoop moois. De natuur is hier adembenemend, en er zijn een hoop mooie paden die je kunt bewandelen. Als je op zoek bent naar een nabij gelegen vakantiepark is Vakantiecentrum Maarnse Berg iets voor jou. Maarn is één van de meest pittoreske plaatsen binnen de provincie Utrecht. Dit komt voor een groot gedeelte door de oogverblindende natuur die deze plaats omgeeft. Hier valt dan ook een hoop te beleven, maar het is tevens de ideale plek als je even tot rust wilt komen. En is er een betere plek om dat te doen dan midden in de Utrechtse Heuvelrug. Want dat is de locatie waar Vakantiecentrum Maarnse Berg zich bevindt. Naast de locatie zijn ook de accommodaties en faciliteiten van de Maarnse Berg de moeite waard.

  Accommodaties van Vakantiecentrum Maarnse Berg

  Bij de Maarnse Berg heb je de keuze tussen kamperen of verblijven in een bungalow. Bungalows zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er bungalows voor 2 personen, maar ook bungalows voor 12 personen. Je kunt bungalows huren voor een korte tijd, maar ook een langer verhuur behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er de eekhoorn chalets, geschikt voor gezinnen bestaande uit 4 personen. Naast de bungalows kun je ook kiezen om te gaan kamperen bij de Maarnse Berg. Van april tot en met oktober is de camping open voor kampeerders. Je kunt er voor kiezen je in het gezelschap van anderen te begeven, maar ook een plaats alleen is een optie. Wat je ook prefereert, het is mogelijk. Seizoenplaatsen zijn ook een mogelijkheid. Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat huisdieren niet welkom zijn op deze plekken.

  Faciliteiten van Vakantiecentrum Maarnse Berg

  Natuurlijk is er genoeg te doen in de omgeving, gezien je je in de schitterende omgeving van de Utrechtse Heuvelrug bevindt. Maar ook op de Maarnse Berg is genoeg te doen. Zo is er een heerlijk restaurant waar je elke avond smaakvol kunt eten. Ook de kinderen zullen zich vermaken, want er is een animatieteam, midgetgolfbaan en een speeltuin. De ouderen onder ons kunnen gezellig jeu de boules spelen.

  Scroll naar top