Vakantiepark.com

Vakantiecentrum De Lage Kempen

De Lage Kempen is er voor wie op zoek is naar een leuk verblijf in de mooie natuur. De Belgische Kempen is een prachtig natuurgebied, waar wandelaars zich zeker op hun plaats zullen voelen. Vakantiecentrum de Lage Kempen heeft een geweldig zwembad en is een uitstekende plaats voor kinderen. 

Accommodaties

In de Lage Kempen verblijf je in een chalet voor vier of zes personen. Deze charmante stacaravans zijn klein maar fijn en bieden je alle comfort. Ze hebben slaapkamers, een badkamer, een keuken, een eethoek en een prettige veranda. Voorzieningen als televisie en wasmachine zijn aanwezig, evenals een heerlijke sfeerhaard. Je hebt je eigen, vrijstaande plekje op het park waar je je gang kunt gaan. Graag je hond mee op vakantie? Dan is er ook een huisdierspecial beschikbaar, voor zes personen. Zo kan je hond gewoon mee en maak je samen mooie wandelingen.

Faciliteiten

Het vakantiecentrum heeft een taveerne, waar je een hapje eet in een goede sfeer. Een snackbar is ook aanwezig en er kunnen boodschappen gedaan worden op het park, om zelf te koken in je chalet. Het buitenzwembad is uitgebreid en heeft allerlei glijbanen en waterattracties, ideaal voor kinderen. Er is zelfs een speciaal pierenbad. Kinderen kunnen ook meedoen aan het kinderprogramma en naar hartenlust spelen in de speeltuin, op de trampolines of in de spelotheek. Ook kan er aan allerlei sporten worden gedaan op het park. De omgeving leent zich uitermate goed voor mooie, lange wandeltochten. Er kunnen ook allerlei grotten ontdekt worden voor een avontuurlijk uitje. Als je liever een stad bezoekt is Maastricht in de buurt.

Vakantiecentrum De Lage Kempen aanbiedingen
Vakantiecentrum De Lage Kempen

Andere leuke vakantieparken