Vakantiepark.com

Vakantie- en attractiepark Duinrell

Welk attractiepark in Nederland is bekender dan Duinrell? Hoogstwaarschijnlijk zijn die attractieparken maar op één hand te tellen. Wil je graag met jouw hele gezin een bezoekje brengen aan Duinrell? Dan is het zeker aan te raden om ook een overnachting te boeken. Op Vakantie- en attractiepark Duinrell kan je namelijk heerlijk genieten van het gehele attractiepark en de omliggende omgeving.

Accommodaties van Vakantie- en attractiepark Duinrell

Op dit onwijs leuke vakantiepark heb je de keus uit meerdere stacaravans en chalets. Deze chalets zijn geschikt voor maximaal 4 of maximaal 6 personen. Qua inrichting zijn deze accommodaties van alle gemakken voorzien. De huizen hebben meerdere slaapkamers, een gezellige woonkamer en een keuken. Je kunt een gezellige dag in het attractiepark dan ook perfect afsluiten in jouw chalet of stacaravan op dit vakantiepark. Alle chalets/stacaravans zijn vrijstaand en hebben in veel gevallen ook hun eigen tuin(tje). Daar kan je heerlijk genieten van je privé terras.

Faciliteiten van het vakantiepark

Bij dit vakantiepark draait uiteraard alles maar om één ding: Attractiepark Duinrell. Dit attractiepark is één van de leukste en meest populaire attractieparken van ons land. Vanaf dit vakantiepark loop je zo het attractiepark op. Je kunt daar genieten van één van de vele attracties en uiteraard ook van het leuke Tikibad. Op het vakantiepark is een restaurant en een take-away restaurant te vinden. Tevens kan je op het attractiepark terecht voor een snelle hap, bijvoorbeeld een lekkere snack of poffertjes. Het attractiepark heeft tevens een gamehal, een bowlingbaan en in de maanden april t/m oktober is er ook een animatieteam aanwezig. In deze maanden worden onder andere leuke kinderdisco’s georganiseerd.

Vakantie- en attractiepark Duinrell aanbiedingen
40 attracties & 21 Glijbanen
Plezier voor het hele gezin
Grootste waterpark Benelux
Vakantie- en attractiepark Duinrell

Andere leuke vakantieparken