Vakantiepark.com

TopParken Park Westerkogge

Om volledig tot rust te komen, is TopParken Park Westerkogge zeker een geschikt park. Dit vakantiepark is gelegen in het pittoreske Berkhout en heeft qua ligging voldoende te bieden. Ten oosten vind je namelijk het Markermeer, terwijl je binnen 20 minuten ook aan de rand van het IJsselmeer staat. Een bezoekje aan Heerhugowaard, Alkmaar of Amsterdam is ook zeker aan te raden. Dankzij de ligging is dit vakantiepark voor zowel sportievelingen als voor mensen die tot rust willen komen uiterst geschikt.

Accommodaties van vakantiepark TopParken Park Westerkogge

Voor het gehele gezin kan je een geschikte accommodatie op dit vakantiepark vinden. Voor maximaal 4 personen kan je terecht in twee soorten vakantiehuisjes: variant Comfort of variant Deluxe. De laatstgenoemde variant is iets luxer en zodoende ook iets prijziger. Voor 5 personen kan je terecht in een vakantiehuisje ‘Comfort’. Voor 6 personen heb je de keus uit een vakantiehuis ‘Comfort’ en een vakantiehuis ‘Deluxe’. Alle accommodaties zijn ruim opgezet en hebben een leuk zitje in de tuin. Veel tuinen grenzen direct aan een riviertje/meertje, waardoor je leuk en levendig uitzicht hebt. Qua inrichting kom je ook niks tekort bij deze accommodaties. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien.

Faciliteiten van het vakantiepark

Voor zowel jong als oud valt er meer dan genoeg te beleven. Neem een heerlijke duik in het verwarmde buitenzwembad of ga naar het sportveld, de speeltuin of de trampoline. Indien je graag een wateractiviteit wilt ondernemen, kan je ook naar het naastgelegen Markermeer of het IJsselmeer. Wifi en parkeren zijn volledig gratis. Bij de receptie kan je terecht voor het huren van fietsen en voor de BBQ service. Op het vakantiepark kan je ook een heerlijk hapje eten bij het a la carte restaurant. Het terras en de bar vormen een prima plekje voor het doen van een lekker drankje.

In de tulpenstreek
Kinderzwembad
Vlakbij het Markermeer
TopParken Park Westerkogge
Algemene faciliteiten
  • Bar
  • Greenkey
  • Receptie
  • Wasserette
Zwemfaciliteiten
  • Buitenzwembad
  • Zwembad voor kinderen
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Fietsverhuur
  • Verhuur waterfietsen

Andere leuke vakantieparken