Vakantiepark.com

Parc de IJsselhoeve

Gelegen op 15 minuten afstand vanaf Rotterdam is TopParken Parc de IJsselhoeve te vinden. Dit vakantiepark is één van de parels van de keten TopParken. Zowel jong als oud kan zich prima vermaken en ook de ligging is uitermate gunstig te noemen. Al met al heeft dit vakantiepark alle ingrediënten in zich voor een heerlijke vakantie en/of weekendje weg.

Accommodaties van vakantiepark TopParken Parc de IJsselhoeve

Op het vakantiepark zijn vijf verschillende soorten accommodaties te vinden. Deze accommodaties bieden plaats aan 4 tot 6 personen. Voor 4 personen kan je kiezen voor een Deluxe vakantiehuis. Voor 5 personen kan je kiezen uit een Comfort vakantiehuis en voor 6 personen heb je de meeste keuze. Gaat jouw voorkeur uit naar een Superieur vakantiehuis, een Deluxe vakantiehuis of een Comfort vakantiehuis? Alle accommodaties op dit vakantiepark zijn van alle gemakken voorzien en zijn behoorlijk ruim te noemen. Bij sommige accommodaties is een huisdier toegestaan, terwijl dat bij andere vakantiehuizen ten strengste verboden is.

Faciliteiten van het vakantiepark

Het gehele gezin kan zich prima vermaken in het verwarmde buitenzwembad. Bij dit zwembad is een ligweide en een kinderbad aanwezig. Voor de sportieve activiteiten kan je terecht in de speeltuin, op een sportveld of in de manege. Het parken op het vakantie is gratis en dat geldt ook voor de Wifi verbinding. Je kunt hier tevens fietsen huren en met jouw hond naar de hondenspeeltuin. Voorheen had TopParken Parc de IJsselhoeve een restaurant, maar die is helaas niet meer open. In de omgeving rondom het vakantiepark kan je in ieder geval meerdere, leuke restaurantjes vinden. Sowieso zijn in de directe omgeving meerdere leuke bezienswaardigheden te vinden. Onder andere een bezoek aan de stad Rotterdam is van harte aan te raden. Deze stad bevindt zich op slechts 15 minuten afstand.Op het vakantiepark zijn vijf verschillende soorten accommodaties te vinden. Deze accommodaties bieden plaats aan 4 tot 6 personen. Voor 4 personen kan je kiezen voor een Deluxe vakantiehuis. Voor 5 personen kan je kiezen uit een Comfort vakantiehuis en voor 6 personen heb je de meeste keuze. Gaat jouw voorkeur uit naar een Superieur vakantiehuis, een Deluxe vakantiehuis of een Comfort vakantiehuis? Alle accommodaties op dit vakantiepark zijn van alle gemakken voorzien en zijn behoorlijk ruim te noemen. Bij sommige accommodaties is een huisdier toegestaan, terwijl dat bij andere vakantiehuizen ten strengste verboden is. Faciliteiten van het vakantiepark Het gehele gezin kan zich prima vermaken in het verwarmde buitenzwembad. Bij dit zwembad is een ligweide en een kinderbad aanwezig. Voor de sportieve activiteiten kan je terecht in de speeltuin, op een sportveld of in de manege. Het parken op het vakantie is gratis en dat geldt ook voor de Wifi verbinding. Je kunt hier tevens fietsen huren en met jouw hond naar de hondenspeeltuin. Voorheen had TopParken Parc de IJsselhoeve een restaurant, maar die is helaas niet meer open. In de omgeving rondom het vakantiepark kan je in ieder geval meerdere, leuke restaurantjes vinden. Sowieso zijn in de directe omgeving meerdere leuke bezienswaardigheden te vinden. Onder andere een bezoek aan de stad Rotterdam is van harte aan te raden. Deze stad bevindt zich op slechts 15 minuten afstand.

Een uniek plekje Vlakbij Rotterdam
Geniet van oerhollandse platteland
Sport- en speelvelden
Parc de IJsselhoeve
Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Vuurwerkvrij
Zwemfaciliteiten
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Zwembad voor kinderen
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Fietsverhuur
  • Jeu De Boules
  • Paardrijden
  • Voetbalveld

Andere leuke vakantieparken