Vakantiepark.com

TopParken Bospark Ede

De Nederlandse keten TopParken heeft meerdere fraaie vakantieparken in ons landje. Eén van die vakantieparken is terug te vinden in Ede. TopParken Bospark Ede is fameus vanwege de fraaie ligging en de mooie natuur rondom het vakantiepark. Dit park is namelijk gelegen in Gelderland, vlakbij de prachtige natuur van de Veluwe. Voor avonturiers, sportievelingen en voor mensen die graag tot rust willen komen, is dit vakantiepark dan ook zeker aan te raden.

Accommodaties van vakantiepark TopParken Bospark Ede

Op dit prachtige vakantiepark zijn behoorlijk veel verschillende accommodaties te vinden. Voor grotere groepen zijn er grote huizen te vinden, waaronder een villa voor 12 personen, een villa voor 10 personen en een Deluxe vakantiehuis voor 10 personen. Ook voor 8 personen zijn er meerdere vakantiehuizen te vinden. Voor 3 tot en met 6 personen zijn ook verschillende accommodaties aanwezig, waaronder een chalet, een Mobile Home en een Deluxe vakantiehuisje. Tot slot is het ook nog mogelijk om een kampeerplaats te reserveren, waar je je eigen tent of caravan neer kunt zetten.

Faciliteiten van het vakantiepark

Dankzij de ligging is er rondom het vakantiepark onwijs veel te doen. Je kunt genieten van de Veluwe en prachtige wandel- en fietstochten maken. Ook is het mogelijk om naar één van de omliggende, gezellige steden te gaan. Op het vakantiepark zelf heb je ook meerdere faciliteiten tot je beschikking. Je hebt gratis Wifi, je kunt fietsen huren en je kunt gratis parken bij jouw accommodatie. Voor kinderen is er ook voldoende te beleven. In het hoogseizoen is een animatieteam aanwezig, je kunt zwemmen in het binnenbad, in het kinderbad of in het verwarmde buitenzwembad. Daarnaast kan je ook gebruik maken van een multifunctioneel sportveld, een speeltuin en een tafeltennistafel. Op het vakantiepark kan je een heerlijk drankje drinken bij het Grand Café inclusief terras. Ook een cafetaria en BBQ Service zijn op het vakantiepark
aanwezig.

In bosrijke omgeving
In de buurt van Burgers Zoo en Ouwehands Dierenpark
Nederlands openlucht museum
TopParken Bospark Ede
Algemene faciliteiten
  • Bar
  • Receptie
  • Vuurwerkvrij
  • Wasserette
Zwemfaciliteiten
  • Buitenzwembad
  • Zwembad voor kinderen
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Fietsverhuur
  • Sportveld

Andere leuke vakantieparken