Vakantiepark.com

Suitelodges Gooilanden

Het kleinschalige en jonge park bevindt zich midden in t’ Gooi in een bosrijke omgeving tussen Hilversum en Loosdrecht in. Met natuurlijk in de buurt de Loosdrechtse plassen, ook wel de watertuin van Nederland genoemd. Bovendien zijn leuke grote steden als Amsterdam en Utrecht goed bereikbaar.

Accommodaties op het park

Met een keur aan verschillende type woningen, altijd omgeven van natuur, valt er wat te kiezen. Woningen zijn sfeervol ingericht en liggen vaak aan de bosrand. Standaard zijn ze voorzien van een eethoek met flatscreen tv en een moderne keuken met inductie kookplaat, afwasmachine, en niet onbelangrijk een luxe koffiezetapparaat en combimagnetron. Ook in de badkamers ontbreekt het je aan niets, met badjassen en badslippers inbegrepen. Sommige bungalows hebben een Finse buitensauna of jacuzzi. Niet in alle woningen zijn huisdieren toegestaan, dus laat je daarover goed informeren.

Faciliteiten op het park

Op het park zijn fietsen te huur, ook elektrische fietsen horen daarbij tot de mogelijkheden. De natuur leent zich uitstekend voor mooie fietstochten. Op het park is een broodjesservice wanneer je daar behoefte aan hebt. Voor een gezellig restaurantje of eetcafé hoef je niet ver te zoeken. Rondom de Loosdrechtse Plassen vindt je er velen. Omdat veel restaurants in deze omgeving aan het water liggen en een aanlegsteiger hebben kun je er zelfs aanleggen waar met een gehuurde sloep. Restaurant De Nederlanden, bekroond met een michelinster, of restaurant Restaurant Najade zijn geroemde eetgelegenheden in de omgeving. Middenin in Hilversum vind je Bistro de Smaakboutique. Een bezoek naar Amsterdam behoort zeker tot de mogelijkheden. Een klein half uurtje ben je daarvoor onderweg. Precies de andere kant op en op vergelijkbare afstand ligt Utrecht.

Suitelodges Gooilanden aanbiedingen
Suitelodges Gooilanden

Andere leuke vakantieparken