Vakantiepark.com

Schlosspark Bad Saarow

In dit awardwinnende groene park in Bad Saarow ontbreekt het je aan niets. Je ruime woning bevindt zich aan een prachtig meertje, waar je elke avond bij een beetje goed weer, geniet van een prachtige zonsondergang.

Accommodaties op Roompot Schlosspark Bad Saarow

De huisjes zijn gemaakt in scandinavische stijl en van hout. Ze zijn voorzien van een bubbelbad en een terras, en sommigen hebben een eigen sauna. Ook met stijlvol interieur is rekening gehouden. Ook maak je gebruik van een open haard, terwijl je met het gezin gezellig tv kijkt. De keuken is goed voorzien met een vaatwasser, een koelkast, een oven, magnetron, een waterkoker en koffiezetapparaat. Er is gratis wifi beschikbaar in alle appartementen.

Faciliteiten op Roompot Schlosspark Bad Saarow

Op het park is een binnenzwembad en fitnessruimte. Vlak bij het park ligt welnesscenter Saarow Spa en voor kinderen is er de speeltuin. Een hapje eten doe je in de directe omgeving van het park, waar zich een aantal restaurants bevinden waaronder een pizzeria, een snackbar en supermarkten. Het Schlosspark Bad Saarow ligt direct aan de Scharmützelsee, een groot meer. Tegen het meer aan ligt het grote Naturpark Dahme-Heideseen. Een park met prachtige bossen maar ook veel plassen. Wil je wat meer rekening houden met de kinderwensen, ga dan naar het megagrote waterparadijs Tropical Islands. In drie kwartiertjes rijden ben je er. Ze kijken hun ogen uit en begeven zich in een indoorregenwoud. Berlijn ligt op gepaste afstand, maar wanneer je wat langer in de omgeving verblijft, is het zeker aan te raden om langs deze hippe stad te gaan met zijn roemrijke verleden en vele musea die dit tot uiting brengen.

Schlosspark Bad Saarow aanbiedingen
Watersportfaciliteiten
Huisjes in Scandinavische stijl
Veel activiteiten
Schlosspark Bad Saarow

Andere leuke vakantieparken