Vakantiepark.com

Waterrijk Oesterdam

Op de grens van Zeeland en Brabant ligt het resort Waterrijk Oesterdam, midden in Nationaal Park Oosterschelde. Je logeert in vrijstaande, luxe watervilla’s; ideaal als je rust en ruimte zoekt. Voor watersporters is hier veel te doen; ook met je eigen boot. Wil je juist wat meer reuring, dan rijd je in circa 35 minuten naar Antwerpen, maar ook de steden Bergen op Zoom en Breda zijn leuk om naar toe te gaan en bieden genoeg vertier.

Nationaal Park De Oosterschelde

Dit is het grootste nationale park van Nederland. Door de voortdurende beweging van eb en vloed, wind en water is er veel dynamiek in het landschap. Het beste kan je dit prachtige natuurgebied natuurlijk verkennen vanaf het water. Met Frisia Rondvaarten kan je verschillende boottochten maken. Neem je verrekijker mee en speur naar vogels en misschien heb je geluk en spot je zeehonden of bruinvissen. In Tholen kan je zelf een boot huren. Deze boten mag je besturen zonder vaarbewijs, maar je kan ook een schipper meevragen.

Ontdek het onderwaterleven

Vlakbij Waterrijk Oesterdam ligt de Bergse Diepsluis, duiklocatie 81. Deze plek is zeer geschikt om te duiken, ook voor beginners, omdat er bijna geen stroming is. Tien meter onder water is er een platform om te oefenen. Tijdens het duiken kom je onder andere oesters, kreeften en krabben tegen. Half mei en juni komen de pijlinktvissen en sepia’s op deze plek hun eieren afzetten. Dan is het hier erg druk.
Waterrijk Oesterdam aanbiedingen
Beachclub op het resort
Direct aan zee
Moderne vrijstaande vakantiehuizen
Waterrijk Oesterdam
Algemene faciliteiten
  • Nachtportier
  • Receptie
  • Terras
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Beauty & welness
  • Sauna

Andere leuke vakantieparken