Vakantiepark.com

Largo Noordzee Resort Vlissingen

In de gezellige historische stad Vlissingen en omringd en verscholen tussen prachtige bomen ligt Roompot Largo Noordzee Resort Vlissingen. Een pak met opmerkelijk maar gezellig uitziende huisjes.

Accommodaties

Het park is onderverdeeld in lodges en villa’s en heeft ook een strandhuisje. De woningen zijn van prachtig hout gemaakt en variëren van drie tot vijf persoons in oppervlak. De lodges en appartementen bevinden zich allen nabij het strand en hebben een woonkamer met (smart)tv een open haard en eventueel een tv op een slaapkamer. Er bevindt zich een lounge set die je gebruikt als je lekker uitrust op je eigen terras.

Faciliteiten

Roompot Largo Noordzee Resort Vlissingen ligt op 250 meter van het Noordzeestrand. De brede zandstranden hebben allen een blauwe vlag, wat garant staat voor schone en veilige stranden. Voor kinderen zijn het ook ideale stranden om een zandkasteel te bouwen en als ze daar genoeg van hebben is er altijd nog de speeltuin op het park om verder te spelen. Zoals zoevel Roompot parken heeft Largo ook een broodjesservice in de aanbieding. Dus bestel in de ochtend naar hartelust versgebakken broodjes. Restaurants Roompot Largo Noordzee Resort Vlissingen. Voor boodschappen of een hapje eten n restaurant of eetcafe kun je terecht in Vlissingen stad of aan het strand bij een van de strandtentjes. In het centrum van Vlissingen is veel te beleven. Het is een leuk winkelstadje en heeft zijn eigen boulevard. Vol bewondering ervaar je de grote zeeschepen in de haven. Het Zeeuws maritiem muZEEum is het bekendst museum van de stad en zeer de moeite waard. Bezoek ook zeker de Stad Middelburg, qua grootte vergelijkbaar met Vlissingen.

Beach-style lodges
Gelegen aan het strand
In een culturele hoofdstad
Largo Noordzee Resort Vlissingen
Algemene faciliteiten
  • Receptie
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Fietsverhuur

Andere leuke vakantieparken