Vakantiepark.com

Largo Noordzee Résidence Dishoek

Op dit prachtig gelegen park in Koudekerke aan het strand van de Noordzee met 78 villa’s en appartementen kom je helemaal tot rust en beschik je over alle faciliteiten die je nodig hebt om je vakantie tot een succes te maken.

Accommodaties van Noordzee Résidence Dishoek

Noordzee Résidence Dishoek is een kleinschalig en knus villa- en appartementenpark wat zich direct onderaan de duinen begeeft. De villa’s en appartementen zijn veelal onderverdeeld in vier, zes en acht persoonswoningen. Veel appartementen beschikken over meerdere badkamers een balkon en ook een sfeerhaard. In de villa’s geniet je altijd van je tuintje in de zon. Ongeacht of je in een appartement of villa verblijft, gratis wifi internet heb je altijd tot je beschikking.

Faciliteiten van Noordzee Résidence Dishoek

Noordzee Résidence Dishoek heeft een aantal prima faciliteiten die zich allemaal bevinden in het hoofdgebouw. Hier vindt je onder andere de receptie, een lounge waar je terecht kunt voor een hapje en drankje én Restaurant De Dis waar je kunt dineren Voor de snelle trek is er de vissnackbar “De Bakkeljauw”, waar je verse visproducten koopt en is er de IJssalon Vicolo waar je terecht kunt voor vers bereid ijs. En de kinderen doe je een groot plezier met IJssalon Vicolo Wil je in de ochtend met het gezin of met z’n tweetjes genieten van een heerlijk ontbijt? In ’t Hoekje worden verse broodjes gebakken. Ze verkopen daar ook andere etenswaren. Heet Noordzee strand bevindt zich slechts 300 meter van het park af. Een korte wandeling dus. Vervolgens ga je lekker strandwandelingen maken of fietsen langs de duinen, het kan allemaal. S ’avonds zie je de zon ondergaan met op de achtergrond de containerschepen die richting de haven van Antwerpen varen. Een prachtig gezicht. Niet ver van Koudekerke liggen historische steden als Vlissingen en Middelburg.

Luxe vakantieverblijven
Zee en strand
istorische steden
Largo Noordzee Résidence Dishoek
Algemene faciliteiten
  • Receptie

Andere leuke vakantieparken