Vakantiepark.com

Kustpark Klein Poelland

Dit prak wordt momenteel verbouwd tot medio begin 2024

Verblijf met 4 tot 10 personen in één accommodatie bij Roompot Kustpark Klein Poelland in het bruisende Renesse. De vrijstaande bungalows bieden genoeg privacy om helemaal tot rust te komen. Het vakantiepark is dan ook een van de weinige plekken in Renesse waar je echt rust krijgt. Dat betekent dat je rustige dagen op het park gemakkelijk combineert met een gezellige dag uit in de omgeving. Voor kinderen én volwassenen is er namelijk genoeg te beleven. Hier op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland kan je vakantie pas echt beginnen!

Roompot Kustpark Klein Poelland ligt aan het strand en er is een zwemvijver aanwezig. Kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin of in de kinderspeelhoek. Hier is geen toezicht of begeleiding aanwezig. Verder beschikt het vakantiepark over een tennisbaan waar je een balletje kunt slaan en sportvelden voor diverse sporten. Bij de receptie van het park kun je fietsen huren, zodat je gemakkelijk op eigen houtje de omgeving verkent. Heb je boodschappen nodig, dan kun je terecht bij de minimarkt van Roompot Kustpark Klein Poelland. Handig voor als je ‘s ochtends lekker met elkaar wilt ontbijten in je bungalow!

Gasten van Roompot Kustpark Klein Poelland mogen gratis naar het overdekte zwembad op loopafstand van het vakantiepark. Een stukje verder, maar minstens net zo interessant vind je het overdekte, subtropische zwemparadijs van Roompot Beach Resort. Ook daar mag je gratis gebruik van maken wanneer je bij Roompot Kustpark Klein Poelland verblijft. Wat verder leuk is om te ondernemen? Een uitstapje naar het Noordzeestrand, een wandeling of fietstocht maken in de natuur of een bezoek brengen aan het speel- en doe museum Ecoscope. Jonge kinderen vermaken zich goed bij Avonturenland in Valkenisse. En een uitstapje naar het centrum Middelburg is ook zo gemaakt. Naast lekker eten en drinken kun je daar ook goed shoppen. Gek op de natuur en dieren? Bij Reptielenzoo ontdek je tot wel 500 verschillende insecten, reptielen en amfibieën en kun je zelfs zien hoe reptielen geboren worden en hun eerste stapjes zetten!

Kustpark Klein Poelland aanbiedingen
Kustpark Klein Poelland

Andere leuke vakantieparken