Vakantiepark.com

Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande

Bij Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande verblijf je in een vrijstaande bungalow die geschikt is voor maximaal 6 personen. Deze zijn in Caribische stijl gebouwd en sommigen ervan bevinden zich aan het water. Allen hebben ze een veranda waar je gedurende de dag lekker kunt zitten. Zie je jezelf al zitten, samen met je partner, kinderen of juist lekker alleen? Bij Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande kom je om te genieten en te relaxen. Dat is immers waar vakantie om draait!

Bezoek je dit vakantiepark met kinderen, dan zijn er voor hen ook leuke dingen te doen. Zo kun je een skelter voor hen huren, waarmee zij zelf het park kunnen verkennen. En wat dacht je van een ritje in de bolderkar? De jongste vakantiegangers kunnen plaatsnemen in zo’n gehuurde bolderkar en rustig rondkijken terwijl zij worden rondgeleid. Maak gebruik van de broodjesservice van het park om iedere dag te genieten van verse broodjes bij het ontbijt. Bij Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande is een minimarkt aanwezig om je boodschappen te doen en op het terras neem je ‘s zomers lekker plaats met een verkoelend drankje. Die drankjes bestel je overigens aan de bar van het park.

Ontdek dit prachtige vakantiepark

Dit vakantiepark biedt rust, luxe en optimaal gemak. Als liefhebbers van natuur en rust kun je er de natuurrijke omgeving verkennen. Op het park zijn fietsen te huur, zodat je er met een gerust hart op uit kunt gaan. Omdat de villa’s zich aan de rand van de duinen bevinden, ben je ook zo op het strand. De Noordzeestranden liggen op slechts 500 meter afstand. Heb je wel zin in gezelligheid en de drukte van de steden? Maak dan een uitstapje naar Rotterdam, Scheveningen of Den Haag. Ook Hoek van Holland is vanuit hier gemakkelijk te bereiken. Op loopafstand van het park bevindt zich een restaurant met Mediterrane keuken. Dineren kan ook bij Restaurant Hoeve de Viersprong. Wil je er ‘s avonds op uit, bezoek dan het centrum van ‘s-Gravensande met haar gezellige restaurantjes en cafeetjes.

Caribische stijl villa's
Vlakbij Scheveningen
Strand en zee
Duynparc De Heeren van ‘s-Gravensande
Algemene faciliteiten
  • Mini-market
  • Receptie
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Fietsverhuur
  • Skelterverhuur

Andere leuke vakantieparken