Vakantiepark.com

De Graaf van Egmont

Het appartementencomplex Roompot De Graaf van Egmont ligt aan het strand van Egmond aan Zee en op een paar minuten rijden van de gezellige stad Alkmaar. Het is een kleinschalig complex met onder andere suanafaciliteiten.

Accommodaties van Roompot De Graaf van Egmont

Het complex bestaat uit zeven typen verblijven, veelal geschikt voor vier personen. Veel appartementen hebben een balkon en elke woning heeft gratis wifi internet. Keukens zijn altijd goed voorzien van een filter koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, magnetron en waterkoker en sommige appartementen hebben een open haard.

Faciliteiten van Roompot De Graaf van Egmont

Het complex ligt tegen de boulevard van Egmond aan, waar je tal van leuke restaurantjes en eetcafétjes vind. Vanuit de omgeving van Egmont kun je alle kanten op. Het eerdergenoemde Alkmaar is dichtbij, maar wat verderop zuidelijk liggen Haarlem en Amsterdam. Welke stad je ook kiest, ze beschikken alle drie over een prachtig centrum. Besluit je naar het Noorden af te reizen, overweeg dan om een dagje Texel te doen en pak de veerboot vanaf Den Helder. Bezoek ook twee musea in Egmond. Ten eerste Het Museum van Egmond, ontdek de bijzondere geschiedenis van de drie Egmonden en onderzoek wat daarmee eigenlijk bedoeld wordt. Het tweede museum is het Museum Prins Hendrik de Zeevaarder in het gebouw van de Prins Hendrikstichting die nauw verbonden is aan het Het Museum van Egmond. De bewoners van de Prins Hendrik Stichting hebben in het verleden vakmatig scheepsmodellen vervaardigd. Daarnaast hangen e rook een aantal maritieme schilderijen en oude scheepskaarten.

Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Wasserette

Andere leuke vakantieparken