Vakantiepark.com

Cape Helius

Kom vakantie vieren bij Roompot Cape Helius, vlakbij Hellevoetsluis. Hier in Zuid-Holland maak je heerlijke wandelingen over het strand en is een uitstapje in de natuur ook altijd mogelijk. Roompot Cape Helius is een luxe resort en bevindt zich nabij een jachthaven. Wil je er met de boot naar toe, dan kun je dus vlakbij het park aanmeren. Ben je klaar om te genieten? Trommel je vrienden, vriendinnen of de familie op voor een (mid-)weekje vakantie. En je hoeft geen oppas te vinden voor je hond, want die mag in de meeste gevallen gewoon mee! Op aanvraag en tegen betaling zijn er maximaal 2 huisdieren per accommodatie toegestaan.

Als gast van het Roompot Cape Helius maak je gratis gebruik van het subtropisch zwemparadijs dat op 60km afstand ligt bij Roompot Beach Resort in Kamperland. Maar ook op het park zelf kun je veel beleven. Zo beschikt Roompot Cape Helius over een speeltuin voor de kinderen en is er een zwemvijver aan het strand waar je met mooi weer lekker kunt vertoeven. Houd je van vissen of fietsen? Er zijn namelijk fietsen en hengels te huur. Met een fiets ontdek je gemakkelijk de mooie omgeving van Roompot Cape Helius. Bij de minimarkt van het vakantiepark kun je dagelijks boodschappen doen en er is een restaurant aanwezig. En aan de bar neem je ‘s avonds plaats voor een lekker drankje. Houd er rekening mee dat de horecagelegenheden in het laagseizoen beperkter zijn.

Het subtropisch zwemparadijs van het andere Roompot vakantiepark was al even genoemd, maar de omgeving van dit vakantiepark heeft meer te bieden. Zo kun je vanuit Roompot Cape Helius gemakkelijk een wandeling over het strand maken of het historische Hellevoetsluis bezoeken. Ben je benieuwd naar hoe de deltawerken zijn ontstaan? Dat ontdek je bij Deltapark Neeltje Jans. En wat dacht je van een dagje naar Diergaarde Blijdorp met het hele gezin? Daar voelt het net alsof jullie in het buitenland op vakantie zijn, maar dan hoef je er tenminste niet zo ver voor te rijden.

Direct aan het Haringvliet
Maritiem stijl ingericht
Mooi resort
Cape Helius
Algemene faciliteiten
  • Bar
  • Jachthaven
  • Mini-market
  • Receptie
  • Terras
Faciliteiten voor kinderen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Elektrischefiets verhuur
  • Fietsverhuur

Andere leuke vakantieparken