Vakantiepark.com

Buitenplaats Marke van Ruinen

Wie denkt aan vakantie, denkt meestal aan rust. Dat is precies wat je mag verwachten van een verblijf bij Roompot Buitenplaats Marke van Ruinen. Het vakantiepark is gelegen in Het Drentse Ruinen, nabij het Nationaal Park Dwingelderveld. Ben je toe aan een paar dagen voor jezelf en kan je het wel waarderen om je hierbij in de Drentse natuur te wanen? Bij Roompot Buitenplaats Marke van Ruinen ben je dan zeker aan het goede adres. Geniet van het moois dat de natuur te bieden heeft, terwijl je verblijft in een mooie, eventueel vrijstaande bungalow met veel privacy. Ben je klaar voor een welverdiende vakantie?

Huur een fiets of mountainbike en laat je bij de 24-uurs receptie van het vakantiepark informeren over diverse uitgestippelde routes in de natuurrijke omgeving van Roompot Buitenplaats Marke van Ruinen. Zo bezoek je gemakkelijk de omliggende dorpjes en hun bezienswaardigheden. Daar kun je ook iets lekkers eten en drinken. Het vakantiepark beschikt niet over een restaurant, maar dit geeft je des te meer reden om erop uit te gaan. Wel heeft Roompot Buitenplaats Marke van Ruinen een speeltuin voor de kinderen en is er een sauna beschikbaar in de zogenoemde wellness bungalows, waar je van 08:00 tot 20:00 uur gebruik van kunt maken. Dat is net wat je nodig hebt na een sportieve dag! Overigens zijn huisdieren op aanvraag ook toegestaan en zal het park dit verzoek beoordelen op basis van beschikbaarheid.

Ben je gek op thee, bezoek dan De Groene Hof in Ruinen. In deze kruidentuin kun je gratis kruidenthee proeven en de tuin met 180 kruiden- en plantensoorten aanschouwen. Voor kinderen is een bezoek aan Duinenzathe in Appelscha een goed idee. In dit speelpark kunnen zij zich uren vermaken. In dit attractiepark is onder andere een reuzenglijbaan te vinden. En wat dacht je van een dagje naar Assen, Zwolle of Meppel? Met de auto bereik je deze steden al met zo’n 30 minuten rijden. Daar kun je bijvoorbeeld bezienswaardigheden bekijken en uitgebreid winkelen.

Buitenplaats Marke van Ruinen aanbiedingen
Middenin Boswachterij Ruinen
Vlakbij Nationaal Park Dwingelderveld
Prachtige villa met veel privacy
Buitenplaats Marke van Ruinen
Algemene faciliteiten
  • Bar
  • Receptie
Sport & actief
  • Elektrischefiets verhuur
  • Fietsverhuur

Andere leuke vakantieparken