Vakantiepark.com

Buitenplaats De Hildenberg

Ben je een liefhebber van rust, natuur en mooie fiets- en wandeltochten? Twijfel dan niet langer en boek je volgende vakantie bij Roompot Buitenplaats De Hildenberg. Hier kun je helemaal tot rust komen, precies op de manier die jij het fijnst vindt. Begin de dagen van je welverdiende vakantie met lekker uitslapen. Of ben je juist een vroege vogel? Dan is het misschien fijn om te starten met een wandeling door de omgeving. De natuur rondom dit park is een echte parel. Je zal je er dan ook goed vermaken, zowel lopend als op de fiets. Roompot Buitenplaats De Hildenberg, gelegen in Appelscha, is tevens de ideale uitvalsbasis voor een dagje Groningen. Waar je ook zin in hebt tijdens je verblijf, jij bepaalt!

Golfliefhebbers opgelet! Voor een dagje golfen hoef je Roompot Buitenplaats De Hildenberg absoluut niet te verlaten. Het park is namelijk voorzien van een mooie golfbaan met hoogteverschillen en meerdere water- en zandpartijen. Laat zien hoe goed je al bent of neem een dagje les. Dan kunnen de kinderen ondertussen lekker buitenspelen of bij minder mooi weer in de overdekte speeltuin rondrennen. Of gaan jullie liever met het gezin naar Nationaal Park Het Drents- Fries Wold? Op zo’n 300 meter afstand is overigens een openluchtzwembad (met apart peuterbad) te vinden, midden in het bos!

Faciliteiten van het vakantiepark

Roompot Buitenplaats De Hildenberg is voorzien van een restaurant waar je terecht kunt voor een gezellige lunch en/of een heerlijk diner. Na zo’n dag vol leuke activiteiten is een goede maaltijd noodzakelijk. Wil je ook eens buiten het park eten, huur dan een fiets en maak een fietstocht door de mooie natuur, welke je afsluit met een diner bij een van de restaurants in Appelscha, Vledder of Diever. Deze dorpjes zijn een bezoek zeker waard. Het is mogelijk om met een groep vrienden of met de familie bij Roompot Buitenplaats De Hildenberg te verblijven, mits dit wordt aangegeven tijdens het boeken. Zakelijke verblijven worden op dit vakantiepark niet geaccepteerd. Huisdieren mogen worden meegebracht tegen een toeslag.

Buitenplaats De Hildenberg aanbiedingen
Speelparadijs binnen
Nationaal Park Het Drents-Friese Wold
Golfbaan
Buitenplaats De Hildenberg
Algemene faciliteiten
  • Bar
  • Receptie
  • Vergaderfaciliteiten
Faciliteiten voor kinderen
  • Speelparadijs binnen
  • Speeltuin
Sport & actief
  • Fietsverhuur
  • Golfbaan
  • Skelterverhuur

Andere leuke vakantieparken